sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny

sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny


Variant:
  • sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny
  • sigikid ® Gripper Boller sauer
  • sigikid® Gripende ring Hoppe, Dot
  • sigikid ® gripende ringflekker, frosk

Pris
228 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291221

EAN: 4001190392698

sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny
Denne teksten er automatisk oversatt.
Semmel Bunny - den vennlige kaninen har vært en av de mest populære babygaveartiklene i over 15 år og er derfor en ekte sigikid-klassiker! Fra lommetørkleet til raslingen til musikkboksen, alle artikler rundt behovene til babyer og småbarn finnes i denne gaveserien. De ca. 15 cm høy gripe ring er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene av din lille elskling.

Gripeleken består av to deler, som er forbundet med hverandre ved hjelp av Borrelås: En fantastisk glatt bøkvedring og den kosete myke kaninen, som også kan brukes som fingerdukke. I tillegg til ringen, gir armene og ørene ytterligere muligheter for å ta tak. Kombinasjonen av de forskjellige materialene gir haptisk variasjon og hjelper de små til å utvikle motoriske ferdigheter. Den innebygde raslingen er spesielt morsom - en fantastisk belønning for vellykkede gripeforsøk. Dyrets ansikt er kjærlig brodert for hånd. Hodet er mykt fylt med hygienisk polyestervatt. Halsduken er godt festet, slik at svelging ikke er mulig. De kosete myke stoffene er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinen ved 30 ° C. Bingre-ringen kan fjernes og rengjøres med en fuktig klut før vask.

Babyleketøyet anbefales for å ta tak, skramle og leke fra 3 måneder. Design. sigikid Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerike helt fra starten.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 15 x 9 x 4 cm
  • Materiale ute: 67% bomull, 33% polyester, trearing laget av bøk
  • materiale inne: 100% polyester
  • Rengjøring: Fjern tredeler før du vasker
  • Alder: fra 3 måneder

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid ® Gripende ring Semmel Bunny
228 kr