Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
Familieuke: 10% rabatt i dag! 🌸
kopier kode her:
MOTDA1066
00
tim
00
min
00
sek
Se mer heri
Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn

Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn


Variant:
  • Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn
  • Sigikid ® gripende frosk, Green
  • sigikid ® gripende kanin blå, grønn

Pris
254 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291141

EAN: 4001190393039

Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, produsert på en rettferdig og ansvarsfull måte, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og en estetisk krevende design som er grunnlaget som Sigikid skapelsen av serien ""Green"" er basert på.

Alle stoffer brukt i denne serien er 100% organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som FILLmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbasert og kjemisk trygge. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Den søte kaninen med det kjærlig broderte ekstremt vennlige ansiktsuttrykket er laget av et mykt teddystoff og en rosa stripet trøye - alt organisk bomull. Hodet og grepsringen er fylt med 100% jomfru saueull. Den rundt 14 cm høye griperingen er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet til babyens første våkne faser og er klar til å bli utforsket med alle sanser. En spesiell morsom funksjon er den innebygde raslingen - en fantastisk belønning for vellykkede gripeforsøk. Den knyttede bøkvedringen i form av en blomst gir variasjon for babyen og kan berøres og utforskes med munnen når du vil, ettersom den er laget av fantastisk glatt og naturlig FSC-sertifisert bøkved.

Den lange ørene gir babyen ekstra muligheter for å gripe tak. Den grønne kluten er godt festet slik at svelging ikke er mulig. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Bøkvedringen kan fjernes og rengjøres med en fuktig klut før vask. Babyleketøyet anbefales for å henge opp, gripe og skramle fra den tredje Moonden av livet Design. Sigikid Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket Sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt Sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 14 x 7 x 5 cm
  • Trering av høy kvalitet i bøkved
  • Materiale: Utenfor: 100% organisk bomull
  • Innvendig materiale: 100% saueull
  • >
  • Rengjøring: Fjern tredeler før vask
  • Alder: fra 3 Moonder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn
Sigikid ® gripende kaninrosa, grønn
254 kr