sigikid ® Griffin fox Grønn
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® gripende kanin blå, grønn
  • sigikid ® ta sauer grønn
  • sigikid® strikkegriperkanin Grønn
  • sigikid ® Griffin løve Grønn
  • +9

Veil. pris¹
259 kr
Pris
246 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
13 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330829

EAN: 4001190395675

sigikid ® Griffin fox Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når den skaper GREEN-serien.

Alle stoffene som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau brukes som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

Den 15 cm store revegripeleken er ideell for små babyhender og er derfor den perfekte leken for de første våkne fasene til din lille kjære. Ranglegripeleken er bevisst dimensjonert slik at selv små babyhender kan gripe og holde leken veldig godt. Den søte reven er klar til å bli utforsket med alle sanser og er med på å utvikle barnets motoriske ferdigheter.
Blandingen av forskjellige farger - Oransje , gullgul, turkisblå, hvit, beigebrun - og forskjellige materialer - jersey, velur , teddy - tilbyr visuell og haptisk variasjon.

Den innebygde ranglen er spesielt morsom: en akustisk stimulans og en flott belønning for vellykkede gripeforsøk. Dyret er mykt fylt med ullpellets og det vennlige ansiktet er kjærlig brodert. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i vaskemaskinens ullsyklus. Gripeleken anbefales fra 3. levemåned.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 15 x 7 x 8 cm
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull
  • Materiale innside: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: Vaskes ved 30 °C på ullen syklus
  • Alder: fra 3 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Griffin fox Grønn
4.5
15 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Griffin fox Grønn
sigikid ® Griffin fox Grønn
Veil. pris¹ 259 kr
246 kr