sigikid ® Griffin fisk Grønn
Bærekraftig

Pris
196 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A330610

EAN: 4001190395354

sigikid ® Griffin fisk Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når den skaper GREEN-serien.

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau er brukt som fyllmateriale.
Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

De ca. 15 cm stor gripeleke i form av en fisk egner seg fantastisk godt som en liten gave i anledning dåp. Ranglen er bevisst dimensjonert slik at selv små babyhender kan gripe og holde leken veldig godt. Det er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene til din lille kjære og hjelper til med å utvikle barnets motoriske ferdigheter. Den muntre fisken er klar til å bli utforsket med alle sanser. Blandingen av forskjellige farger og stoffer: gylden gul nicky, oransje farget jersey og hvit teddy gir visuell og taktil variasjon.

En spesiell moro er den innebygde ranglen - en akustisk stimulans og en flott belønning for vellykkede gripeforsøk. Dyrets vennlige ansikt er kjærlig brodert og det er mykt fylt med ullkuler.

Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. Gripeleken anbefales fra 3. levemåned.
sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 15 x 5 x 3 cm.
  • Materiale utvendig: 100 kbA bomull
  • Materiale innvendig: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: vaskbar ved 30 °C i ullen vaskesyklus
  • Alder: fra 3 måneder

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Griffin fisk Grønn
4.7
11 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

sigikid ® Griffin fisk Grønn
sigikid ® Griffin fisk Grønn
196 kr