sigikid ® Griffin caterpillar Grønn
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® gripende kanin blå, grønn
  • sigikid ® ta sauer grønn
  • sigikid® strikkegriperkanin Grønn
  • sigikid ® Griffin løve Grønn
  • +9

Veil. pris¹
310 kr
Pris
295 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
15 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330641

EAN: 4001190395415

sigikid ® Griffin caterpillar Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når man lager serien GREEN .

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau er brukt som fyllmateriale.
Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

Det ca. 19 cm høye gripeleketøyet i form av en larve med en knyttet bøketre-ring er ideell for små babyer hender og er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene til din lille favoritt. Ranglegripeleken er bevisst dimensjonert slik at selv små babyhender kan gripe og holde leken veldig godt. Den søte larven med det glade latteransiktet er klar til å bli utforsket med alle sanser og bidrar til å utvikle motorikken til barnet. Blandingen av forskjellige farger og forskjellige materialer som jersey, nicky, teddy og den naturlige, glatte bøketreringen gir visuell og taktil variasjon.

En spesiell moro er den innebygde ranglen - en akustisk stimulans og en stor belønning for vellykkede gripeforsøk. Larven er mykt fylt med ullperler.
Twillen er bundet to ganger, på hodet bærer hun to antenner og nederst dingler seks tynne små ben med knuter i endene. Det vennlige ansiktet er kjærlig brodert. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. Gripeleken anbefales fra 3. levemåned.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Gjennom akkrediterte testinstitutter gjennomføres det kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 19 x 6 x 6 cm
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull + ring av bøketre
  • Materiale innvendig: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: vaskbar på 30 ° C i ullvask, fjern tredeler før vask
  • Alder: fra 3 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Griffin caterpillar Grønn
4.5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Griffin caterpillar Grønn
sigikid ® Griffin caterpillar Grønn
Veil. pris¹ 310 kr
295 kr