sigikid ® Griffin bunny Grønn
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® Griffin løve Grønn
  • sigikid ® Griffinsnegl Grønn
  • sigikid ® Griffin blomst Grønn
  • sigikid ® Griffin bunny Grønn
  • +3

196 kr
Pris
185 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
11 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330716

EAN: 4001190395583

sigikid ® Griffin bunny Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når man lager GREEN-serien.

Alle stoffene som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), og ull fra sau er brukt som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

De ca. 13 cm stor pinnegripeleke med kaninhode og lange ører er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene til din lille kjære. Ranglegripeleken er bevisst dimensjonert slik at selv små babyhender kan gripe og holde leken veldig godt. Den pene kaninen er klar til å bli utforsket med alle sanser og bidrar til å utvikle barnets motoriske ferdigheter.
Blandingen av forskjellige farger og forskjellige stoffer: oransje og grå jersey samt hvit teddy gir visuell og haptisk variasjon.

Den innebygde ranglen er spesielt morsom - en akustisk stimulans og en flott belønning for vellykkede gripeforsøk. Ansiktet til dyret er kjærlig brodert, hodet og stokken er mykt fylt med ullkuler. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i vaskemaskinens ullsyklus. Gripeleken anbefales fra 3. levemåned.

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTEKLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 13 x 6 x 3 cm
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull
  • Materiale innside: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: Vaskes ved 30 °C på ullen syklus
  • Alder: fra 3 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Griffin bunny Grønn
5
20 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Griffin bunny Grønn
sigikid ® Griffin bunny Grønn
196 kr
185 kr