sigikid ® Griffin blomst Grønn
Bærekraftig
Variant:
  • sigikid ® gripende kanin blå, grønn
  • sigikid® strikkegriperkanin Grønn
  • sigikid ® Griffin løve Grønn
  • sigikid ® Griffinsnegl Grønn
  • +8

Veil. pris¹
238 kr
Pris
226 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
12 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330624

EAN: 4001190395392

sigikid ® Griffin blomst Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når den skaper GREEN-serien.

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau er brukt som fyllmateriale.
Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.

De ca. 12 cm stor gripeleke i form av en blomst med en knyttet bøketrering er ideell for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet for de første våkne fasene til din lille kjære. Ranglen er bevisst dimensjonert slik at selv små babyhender kan gripe og holde leken veldig godt. Den vakre blomsten er klar til å bli utforsket med alle sanser og bidrar til å utvikle barnets motoriske ferdigheter. Blandingen av forskjellige farger: oransje, gylden gul, turkis, grønn, beige og forskjellige materialer: jersey, nicky, relief jacquard og den naturlige, glatte bøketreringen tilbyr visuell og haptisk variasjon.

En spesiell moro er den innebygde ranglen - en akustisk stimulans og en flott belønning for vellykkede gripeforsøk. Blomsten er mykt fylt med ullkuler.
Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. Gripeleken anbefales fra 3. levemåned.
sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 12 x 12 x 2 cm
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull + ring av bøketre
  • Materiale innvendig: 100 % virgin ull
  • Vedlikehold: vaskbar på 30 ° C i ullvask, fjern tredelen før vask
  • Alder: fra 3 måneder

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Griffin blomst Grønn
4.5
15 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Griffin blomst Grønn
sigikid ® Griffin blomst Grønn
Veil. pris¹ 238 kr
226 kr