Sigikid ® griffin ape, Green

Sigikid ® griffin ape, Green


Variant:
  • Sigikid ® griffin ape, Green
  • Sigikid ® gripende frosk, Green

Pris
254 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291131

EAN: 4001190393015

Sigikid ® griffin ape, Green
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bærekraftige produkter, produsert ganske og ansvarsfulle, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og en estetisk krevende design som er grunnlaget som Sigikid skapelsen av serien ""Green"" er basert på.

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100% organisk - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), jomfru saueull brukes som FILLmateriale. Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også vannbasert og kjemisk trygge. Artiklene i serien er ideelle som gave til fødsel eller dåp. Den søte lille apen med de broderte øynene og det trofaste utseendet er klar til å bli utforsket med alle sanser. Babyleketøyet er laget av et mykt teddystoff og en blå og hvit stripet trøye - alt organisk bomull. Hodet og kroppen er fylt med 100% ren ny saueull. Det omtrent 18 cm høye gripetøyet er ideelt for små babyhender og er derfor det perfekte leketøyet til babyens første våkne faser. En spesiell morsom funksjon er den innebygde raslingen - en fantastisk belønning for vellykkede gripeforsøk. Bøgre-ringen i form av en blomst, som apen holder tett med sine lange armer, gir variasjon for babyen og kan berøres og utforskes med munnen etter ønske, da den er laget av fantastisk glatt og naturlig FSC-sertifisert bøk tre.

Med de praktiske stroppene på baksiden av apen kan gripeleken festes til barnevognen, babybilsetet eller barnesengen som en trailer og er derfor alltid innen rekkevidde. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask i vaskemaskinens ullsyklus. Bøkvedringen kan fjernes før vask og rengjøres med en fuktig klut. Babyleketøyet anbefales for å henge opp, gripe og skramle fra den tredje Moonden av livet Design. Sigikid Akkrediterte testinstitutter utfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i samsvar med lekedirektivet 2009/48 / EF. Merket Sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt Sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 18 x 6 x 6 cm
  • Trering av høy kvalitet i bøkved
  • Materiale utenfor: 100% organisk bomull
  • Materiale inni: 100% saueull
  • Rengjøring: Fjern tredeler før vask
  • Alder: fra 3 Moonder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Sigikid ® griffin ape, Green
254 kr