sigikid® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety

sigikid® Cuddly Toy Lion - Patchwork SweetyPris
569 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A291114

EAN: 4001190392131

sigikid® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
Denne teksten er automatisk oversatt.
Patchwork Sweety kosete leker av sigikid erobrer barnehjerter med storm! -
Deres design er unik, fordi de er sååå fantastisk fargerike - akkurat som barn elsker det! Varemerket for disse ekstraordinære kosete dyrene: fargerik blanding av materialer og fargerike striper kombinert med høykvalitets plysj. Klemmer, koser, trekker bak seg, opplever eventyr sammen ... den søte løven med sin fluffy lang manke og det trofaste utseendet er klar for en spennende tid med sin nye lekekamerat. Den brune bamsen plysj i kombinasjon med de fargerike bomullsstoffene gjør dette kosete leketøyet til et ekstraordinært leketøy for barn. De lange armene og bena gir løven det typiske sigikid-toddle touch og l aden barnet til å ta sin nye elskling overalt og trekke ham bak seg.

Den kosete leken er omtrent 30 cm høy og er myk fylt med hygienisk polyestervatt. Den har litt plastgranulat i bunnen og føttene - slik at den kan sitte perfekt og beina dingler så fint. Plastgranulene blir sydd i en ekstra bomullspose - så pellets er garantert å holde seg på plass. De svarte plastøyene er festet på baksiden med låseskiver. En strekkprøve utføres for å bekrefte festingen. Dette innebærer å trekke i 10 sekunder ved hjelp av en trekkinnretning, og dermed bekrefte riktig feste. Den kosete leken kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 ° C uten problemer og tåler hyppig vask. Alt materiale er testet av et akkreditert testinstitutt i samsvar med leketøysdirektivet 2009/48 / EC.

Det ekstraordinære kosete leketøyet anbefales for barn fra ett år. Merket sigikid står for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har merket fulgt sigikid et tydelig ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familien til familiene mer kosete og fargerike helt fra begynnelsen.

produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 30 x 10 x 12 cm
  • materiale utenfor: 48% bomull, 40% polyester, 12% akryl
  • materiale inne: 100% polyester
  • Rengjøring: vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 12 måneder

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid® Cuddly Toy Lion - Patchwork Sweety
569 kr