Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
få EKSTRA poeng
00
Tim
00
Min
00
sek
få EKSTRA poeng
sigikid ® Crocodile musikkboks Grønn
Bærekraftig -17%
Variant:
  • sigikid ® musikalsk klokke får Green
  • sigikid ® Musikalsk klokke Bunny DubbiDuu
  • sigikid ® musikkboksugle Grønn
  • sigikid ® Musikalsk klokkehval Grønn
  • +4

Veil. pris¹
517 kr
Pris
431 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
86 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330832

EAN: 4001190395705

sigikid ® Crocodile musikkboks Grønn
Denne teksten er automatisk oversatt.
NATURLIG - BÆREKRAFTIG - RETTFERDIG - ØKOLOGISK - BIO: Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnlaget som sigikid setter verdi på når den skaper GREEN-serien.

Alle stoffer som brukes i denne serien er 100 % økologiske - ytterstoffene er fra kontrollert økologisk dyrking (kbA), ull fra sau er brukt som fyllmateriale. Fargene og finishene som brukes i GREEN-kolleksjonen er også økologisk forsvarlige og ufarlige for helsen.
Artiklene i serien er perfekte som gave til fødsel eller dåp.

Den søte ca. 21 cm høye spillebokskrokodillen med beroligende melodi er den perfekte følgesvennen for babyer og småbarn. Den mekaniske lekemekanismen kan startes ved ganske enkelt å trekke i bøketreringen. Den myke krokodillen fylt med ullkuler egner seg også til lek og kos. Utallige gripemuligheter som armer og ben hjelper de minste til å utvikle sine motoriske ferdigheter. De ulike myke ytterstoffene i grønt, turkis og gylden gult - alle laget av økologisk bomull - gjør spilleboksen så vakkert kosete og gir en behagelig og interessant følelse.

Ansiktet til dyret er kjærlig brodert. Den oransje fargede halsduken er godt festet slik at det ikke er mulig å svelge. Ved hjelp av en løkke kan sovehjelpen også festes over vuggen eller krybben (f.eks. ved hjelp av en mobilholder fra sigikid ).

Musikkboksen leveres med en av fem søvnmelodier - tilfeldig valgt. For spørsmål om spesielle melodiønsker, vennligst kontakt produsenten. De kosete myke stoffene er laget av høy kvalitet og tåler hyppig vask på 30° i ullvaskesyklusen til vaskemaskinen. For å vaske leketøyet, fjern ganske enkelt sikkerhetsglidelåsen med en binders (se instruksjoner). Musikkboksen passer for babyen helt fra starten og legges ofte på mammas mage allerede før fødselen.
Sov godt, lille kjære!

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Akkrediterte testinstitutter gjennomfører kontinuerlig tester i produktutvikling og produksjon i henhold til leketøysdirektivet 2009/48/EC. Merket sigikid står for koseprodukter som vekker følelser og gir både foreldre og barn en god følelse.
I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 21 x 12 x 10 cm
  • Materiale innvendig: 100 % virgin ull
  • Materiale utvendig: 100 % økologisk bomull
  • Vedlikehold: Vaskes ved 30 °C, fjern leketøy på forhånd
  • Alder: fra 0 måneder
Oppmerksomhet
Den musikalske mekanismen må ikke komme i hendene på babyer og små barn og må settes i tilbake i musikkboksen etter vask!

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: sigikid ® Crocodile musikkboks Grønn
4.5
11 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

sigikid ® Crocodile musikkboks Grønn
sigikid ® Crocodile musikkboks Grønn
Veil. pris¹ 517 kr
431 kr