sigikid Blanket Koala, Urban Baby Edition

sigikid Blanket Koala, Urban Baby Edition


Pris
457 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A261168

EAN: 4001190390625

sigikid Blanket Koala, Urban Baby Edition
Denne teksten er automatisk oversatt.
Grå, beige og pastell nyanser er total hofte. sigikid omdefinerer denne trenden og presenterer en fortryllende Urban babyutgave i en barnevennlig stil. Kombinasjonen av materialene er veldig elegant og den lille koalaen er nydelig implementert. Kosete myke mikrofiber og fargerike bomullsstoffer gir babyleketøyet den umiskjennelige sigikid - Touch.

Fra Schnuffeltuch over musikkboksen og opp til Rasselgreifling, alle artikler rundt behovene til babyer finnes i denne serien. Med en størrelse på 100 x 75 cm kan det kosete teppet brukes fleksibelt i hverdagen. Enten som et krypende teppe, som et varmende deksel på babysetet eller i barnevognen, vil teppet gi deg og din lille elskede lang glede.

Det kremfargede stoffet er laget av polyester, den fargede kanten av bomull. De broderte konturene til den muntre koalaen gjør teppet til et blikkfang. Alle materialer er av høy kvalitet og tåler hyppig vask. Det kosete teppet passer fra første dag til babyen. sigikid legger spesiell vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. Så han forblir tro mot sigikid sitt ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN.

Detaljer :
  • Mål: 100 x 75 cm
  • Materiale : Utenfor: 75% bomull, 25% polyester Innvendig: 100% polyester
  • Vaskbar ved 30 ° C
  • Alder: fra 0 måneder

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

sigikid Blanket Koala, Urban Baby Edition
457 kr