sigikid ® anheng sky og grønne fugler
Variant:
  • sigikid ® anheng sky og grønne fugler
  • sigikid ® Anheng stjerne, sky og fly

Pris
246 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A312832

EAN: 4001190393589

sigikid ® anheng sky og grønne fugler
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Såååå søtt! De muntert fargerike anhengene fra sigikid er de ideelle følgesvennene i det første leveåret. NATURLIG - BÆREKRAFTIG - MESSIG - ØKOLOGISK - ØKOLOGISK:
Bærekraftige produkter, rettferdig og ansvarlig produsert i Europa, naturlige materialer fra kontrollert organisk dyrking og et estetisk sofistikert design er grunnleggende som sigikid setter pris på opprettelse av serien ""Green"". Alle stoffene som brukes i denne serien er 100% organiske - ytterstoffene er fra kontrollert organisk dyrking (kbA), og jomfruull brukes som fyllmateriale.

Fargene og finishene som brukes i denne samlingen er også økologisk og helsefarlig. Trevedhenget i form av en sky med tekstilelementer i subtile farger kan enkelt festes over barneseng eller på barnevognen. De dinglende fargerike småfuglene fascinerer babyen i hans våkne faser og gir den første underholdningen. Samtidig kan anhenget brukes som griper. Med en total størrelse på ca 22 cm er babyleketøyet ideelt for små babyhender, og er derfor perfekt for babyens første gripeforsøk.
Småfuglene er klare til å bli utforsket med alle sanser. Den integrerte raslen gir en akustisk overraskelse for vellykkede gripeforsøk. Det herlig glatt ferdige treet og de forskjellige bomullsstoffene som er knyttede til det gir haptisk variasjon. I tillegg kan skyen også tjene som en tannring og dermed gi lindring under tennene. Stoffdelene kan vaskes ved 30 ° C i vaskemaskinen. Bøketre skyen bør fjernes før vask. Det kan rengjøres med en fuktig klut. Babyleketøyet anbefales fra fødselen - det er derfor en ideell gave til fødsel eller dåp!

sigikid legger særlig vekt på utvalgte materialer og gjennomtenkt design. I tillegg står merket sigikid for kosete produkter som vekker følelser og gir foreldre og barn en god følelse. I over 50 år har sigikid fulgt et klart ledende prinsipp: FØRSTE KLASSE FOR BARN! Vi gjør familiens verden mer kosete og fargerik helt fra begynnelsen.

Produktdetaljer:
  • Mål (lengde x bredde x høyde): 22 x 10 x 2 cm.
  • Nydelig design og barnevennlige materialer
  • Med bånd for enkel og rask oppheng av leketøyet
  • Med spennende skrallelyd
  • Materiell sky: tre
  • Fuglemateriale: 100% bomull, fylling: 100% jomfru ull
  • Rengjøring: vaskes opp til 30 ° C, ta av tredeler før vask
  • Alder: fra 0 måneder
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

sigikid ® anheng sky og grønne fugler
sigikid ® anheng sky og grønne fugler
246 kr