SENSE ORGANICS T-skjorte for gutter TILLY turkis
Bærekraftig -15%

SENSE ORGANICS T-skjorte for gutter TILLY turkis115 kr
Pris
98 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
17 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A168098

SENSE ORGANICS T-skjorte for gutter TILLY turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
T-SKJORTE

SENSE ORGANICS har stått for rettferdig og bærekraftig produksjon av barneklær siden starten i 1996. De omfattende samlingene spiller med klassiske elementer, supplert med fargerikt og barnevennlig design s.
SENSE ORGANICS påvirker direkte produksjonsprosessen og sikrer dermed samsvar med sine egne sosiale, økologiske og kvalitative standarder. normale, uavhengige inspeksjoner og sertifiseringer i henhold til GOTS bekrefter og garanterer disse høyeste standardene.
Spinning, veving, farging og sying foregår i vårt eget produksjonsanlegg fra en enkelt kilde og kan dermed spores transparent. Produksjonen fungerer med selskapets egne vindmøller og gir dermed et ytterligere bidrag til bærekraft.


Vakker t-skjorte laget av 100% økologisk bomull med en søt papegøyeapplikasjon i frontområdet.

Produktdetaljer:
- Materiale: 100% bomull
- vaskbar opp til 40 ° C
- egnet for tørketrommel

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

SENSE ORGANICS T-skjorte for gutter TILLY turkis
SENSE ORGANICS T-skjorte for gutter TILLY turkis
115 kr
98 kr