Sense Organics Langermet gutter Ole svart marine
Bærekraftig -12%

Sense Organics Langermet gutter Ole svart marine



159 kr
Pris
140 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
19 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A186502

Sense Organics Langermet gutter Ole svart marine
Denne teksten er automatisk oversatt.
Sense Organics har stått for rettferdig og bærekraftig produksjon av barneklær siden grunnleggelsen i 1996. De omfattende kolleksjonene leker med klassiske elementer, supplert med fargerike og barnevennlige design s.
Sense Organics påvirker direkte produksjonsprosessen og sikrer dermed etterlevelse. med sine egne sosiale, økologiske og kvalitative standarder. normale, uavhengige inspeksjoner og sertifiseringer i henhold til GOTS bekrefter og garanterer disse høyeste standardene.
Spinning, veving, farging og sying foregår i vårt eget produksjonsanlegg fra en enkelt kilde og kan dermed spores transparent. Produksjonen arbeider med selskapets egne vindturbiner og bidrar dermed ytterligere til bærekraft.

Søt langermet skjorte i økologisk bomull med trykknapper på skulderen. Skjorten kan snus og er rosa på den ene siden og har retroprint på den andre.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomull
  • Vaskes opp til 30 ° C

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Økologisk bomull

Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

Sense Organics Langermet gutter Ole svart marine
Sense Organics Langermet gutter Ole svart marine
159 kr
140 kr