SENSE ORGANICS Guttebukser B HØYRE turkis
Bærekraftig -14%

90 kr
Pris
77 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
13 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A168101

SENSE ORGANICS Guttebukser B HØYRE turkis
Denne teksten er automatisk oversatt.
SLANGE

SENSE ORGANICS har stått for rettferdig og bærekraftig produksjon av barneklær siden grunnleggelsen i 1996. De omfattende samlingene spiller med klassiske elementer, supplert med fargerike og barnevennlige design s.
SENSE ORGANICS påvirker direkte produksjonsprosessen og sikrer dermed samsvar med sine egne sosiale, økologiske og kvalitative standarder. normale, uavhengige inspeksjoner og sertifiseringer i henhold til GOTS bekrefter og garanterer disse høyeste standardene.
Spinning, veving, farging og sying foregår i vårt eget produksjonsanlegg fra en enkelt kilde og kan dermed spores transparent. Produksjonen arbeider med selskapets egne vindturbiner og bidrar dermed ytterligere til bærekraft.

Vakre bukser laget av 100% økologisk bomull i et stripet Allover-trykkmønster med elastisk linning og brede mansjetter i benendene.

Produktdetaljer:
- Materiale: 100% bomull
- vaskbar opptil 40 ° C
- egnet for tørketrommel

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: SENSE ORGANICS Guttebukser B HØYRE turkis
4.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

SENSE ORGANICS Guttebukser B HØYRE turkis
SENSE ORGANICS Guttebukser B HØYRE turkis
90 kr
77 kr