Seed Barnevogn Papilio grå melange / svart skinn, Rammefarge Svart

Seed Barnevogn Papilio grå melange / svart skinn, Rammefarge Svart


Variant:
 • Seed Barnevogn Papilio grå melange / svart skinn, Rammefarge Svart
 • Seed Barnevogn Papilio mørk marineblå / svart skinn, Rammefarge Sølv
 • Seed Barnevogn Papilio svart / svart skinn, Rammefarge Sølv
 • Seed Barnevogn Papilio marsala / svart skinn, Rammefarge Sølv
 • +2

8544 kr
Pris
7938 kr
Fri frakt
Du sparer
606 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A245879

EAN: 4000984192063

Seed Barnevogn Papilio grå melange / svart skinn, Rammefarge Svart
Denne teksten er automatisk oversatt.
Fra 6 måneder til ca. 17 kg (ca. 3 år)

Maksimal mobilitet og kvalitet går hånd i hånd med en stilig Design Seed Papilio.
Fordi den brettes ekstremt flatt og tilbyr en myk, kokonglignende sitteenhet, er den den perfekte følgesvennen for foreldre og barn. Kan brukes fra fødselen med barnevognfesting, nyfødt innsats eller babysete (selges separat).
Denne barnevognen er designet av en av Danmarks mest anerkjente bransjedesign: purist, funksjonell og tidløs.

Ekstremt flatt og sammenleggbart og bare 22 cm høyt: slik at det easy kan plasseres bort
I løpet av de første årene av barnets liv, er barnevognen din hele tiden følgesvenn - uansett om du tar en tur eller reiser med bil. Spesielt i mindre biler er det ganske vanskelig å stuve eiendelene dine sammen med barnevognen din i bagasjerommet. Ikke med Seed Papilio. Den har et unikt brettesystem der hjulene kan brettes under rammen, slik at de bare er 22 cm høye. Jeg kan se at han tar så lite plass. Dette er ikke bare ideelt for mindre biler - du kan også enkelt plassere vognen i garderoben eller i en smal gang.

Komfortabel og trygg som i en kokong
Spesielt for babyer og småbarn er en ergonomisk stilling når du ligger og sitter og er avgjørende. Siden beinstrukturen fortsatt utvikler seg, trenger barnet ditt så mye støtte som mulig. Hun får det med vår Seed Papilio. Sitteenheten muliggjør en skånsom plassering av barnets rygg - både i stående og hvileposisjon. Takket være det ergonomisk formede setet, laget av elastisk jersey-stoff, er barnet ditt beskyttet som en kokong - i alle aldre og med hvilken som helst vekt.

Robust, men easy: rammen
Jo eldre babyen din blir, jo mer mobil er den: å sitte stille i barnevognen var i går. Det kreves derfor en stabil ramme. Rammen til Seed Papilio består hovedsakelig av aluminium og magnesium. Dette gjør at den ikke bare er solid e, men også easy (11,8 kg). Med en bredde på bare 56 cm gir den rektangulære rammen optimal stabilitet - uten at det går ut over hverdagens egnethet.

Produktfunksjoner:

Vendbar seteenhet
Det er dager der barnet ditt vil sitte frem i barnevognen og oppdage verden. Andre dager søker den mer kontakt med deg, slik at den sitter bedre bakover. Hvor bra er det at du kan snu den romslige sitteenheten helt rundt i en enkel bevegelse - og du er allerede i godt humør. For dere begge.

Høydejusterbart beltesystem
Barnet ditt vokser litt hver dag? Ikke noe problem. Det 5-punkts selesystemet kan justeres til forskjellige høydeposisjoner for å sikre avkommet i setet - opptil 17 kg. De myke skulderputene gir ekstra komfort, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

Unikt brettesystem
Denne barnevognen er ikke bare enkel å brette sammen, takket være den unike sammenleggbare mekanisme, forsvinner også hjulene pent under rammen. Dette betyr at barnevognen bare er 22 cm høy når den er brettet, inkludert seteenheten og rammen, uten at du trenger å fjerne hjulene. Takket være sin kompakte størrelse passer Seed Papilio til og med i bagasjerommet til mindre biler eller i en smal gang.

Robust ramme
Barnevognen er ekstremt stabil takket være sin rektangulære ramme. Derfor kan naturligvis småbarn under din tilsyn klatre i barnevognen uten at den velter. I tillegg er barnevognen hovedsakelig laget av magnesium og aluminium, noe som gjør den stabil og spenstig på den ene siden, men også fin og easy på den andre.

ede Mengde lagringsplass
Under sitt seteenheten tilbyr denne barnevognen rikelig med lagringsplass, selv for tyngre belastninger. På den flate overflaten kan du føre en stor pakke til postkontoret eller alternativt lagre innkjøpene i vår praktiske handlepose (selges separat). Dette er ikke bare veldig enkelt å feste til vogna, men er også ideelt for å ta med kjøpene dine inn i huset uten å måtte pakke dem på forhånd.

Mykt kokongsete
Det organiske, kokonglignende designsetet muliggjør en skånsom plassering av barnets rygg - både i oppreist stilling og hvileposisjon. Samtidig sikrer polstring av setet utmerket klimakontroll. Den lille din kunne ikke være mer komfortabel.

Ergonomisk - det høydejusterbare håndtaket
Det betyr ikke noe i hvilken høyde håndtaket på vognen din er, fordi plasseringen er avgjørende for din holdning. Derfor kan håndtaket vårt justeres til to stillinger. Enten det gjelder mødre eller pappas størrelse eller til besteforeldrene og barnevakten. I tillegg kan håndtaket justeres med en hånd og styres forsiktig - ganske enkelt.

bistro stilling
Igjen på favorittkaféen din? Det er fint. Med Seed Papilio trenger du ikke en ekstra stol til avkommet. Bare plasser seteenheten bakover mot bordet og trekk styret helt inn. Styret blir en lekestang, og barnet ditt kan sitte direkte ved bordet i barnevognen sin.

Punksjonssikre bakdekk i gummi
Men det er ikke alt: et flatt dekk når du er ute og går på tur med avkommet. Ikke bekymre deg, dekkene er punksjonssikre, og bakdekkene er også laget av en tøff gummi med en skumkjerne som demper alle støt på humpete veier.

Dreiende forhjul
Ganske praktisk: Våre forhjul kan dreies og låses. Så du kan manøvrere den lille trygt gjennom ethvert terreng. Uansett hvor du er, kan du når som helst enkelt bytte til riktig innstilling uten å våkne eller forstyrre barnet ditt.

Stabil - bremsen
Bremsen låser begge bakhjulene automatisk. Så hvert hold er trygt og stabilt. Slik at skoene dine verken er skitne eller riper, kan du enkelt frigjøre bremsen ovenfra.

Tekniske data:
 • Åpnet ramme med hjul (høyde / bredde / dybde): 102 x 58 x 92 cm
 • Ramme brettet med hjul (høyde / bredde / dybde): 22 x 58 x 83 cm
 • Høyde på skyvehåndtaket: 99 - 102 cm
 • vekt: 13,5 kg
 • Vektramme og hjul: 11,80 kg
 • Maksimal vekt på barnet: 17 kg
 • Maksimal vektkapasitet: 23 kg
 • Maksimal vekt i kurv: 5 kg

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Service

Vi ønsker at du alltid føler deg trygg og sikker når du handler hos oss.

Til å begynne med tilbyr vi et bra vareutvalg som vi etter hvert kommer til å utvide. Samtidig tilbyr vi en bra kundeservice som er tilgjengelig for deg om du behøver tips eller råd. Er det noe du savner i produktbeskrivelsen? Finner du ikke det du leter etter?

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, og vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg på best mulig måte!

Våre Toppselgere

Seed Barnevogn Papilio grå melange / svart skinn, Rammefarge Svart
8544 kr
7938 kr