Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest

Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest


Variant:
  •  Scout Genius Sett 4stk - Black Galaxy
  • Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest
  • Scout Genius Sett 4stk - Blue Star

Pris
3029 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A330453

EAN: 4007953447919

Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Hopp, hopp, hopp, i galopp

Den er stabil, har ekstra plass og overbeviser med kule sikkerhetsfunksjoner - Scout Genius. Med de knallrosa varselflatene i henhold til DIN 58124 og de retroreflekterende overflatene gjør den veien til skolen ekstra trygg.

The Pink Horse Funny Snaps får hjertene til små heste- og ridefans til å slå raskere. Fordi deres firbeinte venner er alltid og overalt med dem.

Takket være det høydejusterbare bærereimsystemet er Genius spesielt lett på ryggen og vokser lett gjennom barneskoleårene.

Scout Genius Pink Horse-skolesekken kommer i et 4-delt sett med sportsveske, pennal inkludert Staedtler kvalitetsblyanter, pennal og 3 morsomme trykknapper.

Scout Genius : Stallklassikeren

På vei til skolen kan det bli litt hektisk. Takket være sin robuste konstruksjon er Genius laget for dette. Takket være det store volumet passer det mye i sekken – fra skrivebøker til matboks til vannflaska.

Men den er også smart: dens mange avdelinger gjør den til et ekte organisasjonstalent. Dette gjør den til en pålitelig følgesvenn for små oppdagere.

Ergonomisk rygg

Vokser med deg: det høydejusterbare bærestroppsystemet. Den avlaster kroppen i hver vekstfase ved å flytte vekten til hoftene.

Ryggtrekk som passer kroppen

Sitter, sitter og har luft: 600 rygg profiler av barn mellom 6 og 10 år fungerte som grunnlaget for å utvikle den ergonomiske, pustende ryggputen.

Komfortable bærestropper

Hold godt fast, vær så snill ! De S-formede bærestroppene, som er polstret med pustende 3D mesh, gir et komfortabelt hold. Variabel lengde, utstyrt med sikkerhetsreflekser.

Avtakbart hoftebelte

Så mye kunnskap i ryggen at det blir ganske tungt? Hoftebeltet gjør det lettere å bære vekten. Hvis det ikke er nødvendig, kan det enkelt fjernes.

Stabil bunnbrett

Så alle notatbøkene er tørre! Det ekstremt robuste og formstabile bunnbrettet beskytter mot at fukt trenger inn nedenfra.

Selvlukkende magnetlås

Klikk og gå! Den magnetiske låsen er veldig enkel å åpne og lukkes automatisk når lokket lukkes.

Smart plasstildeling

Det er de indre verdiene som teller: Det indre rommet er delt og derfor svært romslig. De flate sidelommene kan forstørres takket være en utvidelsesfold. En spesiell funksjon er dreneringsåpningen i tilfelle en flaske skulle lekke. Den store frontlommen har lett plass til en matboks eller etui.

I hver speider: STAEDTLER kvalitetsblyanter

I over 180 år har STAEDTLER gjort skriveinstrumenter til favorittblyanter, og gir dem en permanent plass i speiderpenal. Du finner også en linjal, spisser og viskelær samt en timeplan i det integrerte frisiktsrommet, slik at du kan starte skoledagen med en gang!

Designet for å spare ressurser
Et aktivt bidrag til miljøvern: det ytre stoffet og det indre fôret er laget av resirkulerte polyesterfibre hentet fra PET-flasker. Dette gjør hele sekken 100 % resirkulerbar på samme tid.

Produktdetaljer:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 31 x 40 x 22 cm.
  • Vekt: 1,18 kg
  • Volum: 19 liter
  • Innhold: 1 skolesekk, 1 sportsveske, 1 pennal inkludert Staedtler kvalitetsblyanter, 1 pennal, 3 Funny Snaps
  • Alder: fra 6 år
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre toppselgere

Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest
Scout Genius Sett 4stk - Rosa hest
3029 kr