Schleich Isbjørnunge, løpende  14708

Schleich Isbjørnunge, løpende 14708


Pris
54 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A091827

EAN: 4005086147089

Schleich Isbjørnunge, løpende 14708
Isbjørnen er et av de største rovdyrene på jorden. Den tykke, snøhvite pelsen og tykke laget med fett beskytter den mot kulden.

Isbjørnen og grizzlybjørnen er de største rovdyrene på jorden. Isbjørnen veier mer enn 500 kilo og er nesten tre meter lang.. Dermed er den dobbelt så stor som en sibirtiger. For å kunne klare seg i den ekstreme arktiske kulden har isbjørnen et tykt lag fett på kroppen. Den har også en underpels og et beskyttende lag gjennomsiktig pels. Dette gjør den i stand til å jakte og svømme ved svært lave temperaturer. Isbjørnen er en svært god svømmer og er observert så langt som 300 km fra kysten. Når isbjørnen leter etter mat, bruker den sin svært gode luktesans. Den kan oppdage en svak lukt som er halvannen kilometer vekk og begravd under en meter snø! Dens hørsel og syn kan sammenlignes med menneskets. Isbjørnen lever alene, men den har ikke avgrensede territorier og liker å leke med andre isbjørner. Paringen finner sted i mai, og i drektighetsperioden kan binna nesten tredoble kroppsvekten sin.

Isbjørnen er perfekt tilpasset livet i den evige kulden i Arktis. Den kan til og med svømme over lange avstander i iskaldt vann.

Detaljer:
  • Anbefalt alder: fra 3 år

Advarsel!
Ikke egnet for barn under 3 år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Schleich Isbjørnunge, løpende 14708
54 kr