Rotho Baby design WC sete Bella Bambina i rent hvitt

Rotho Baby design WC sete Bella Bambina i rent hvittPris
100 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 4-8 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A213966

EAN: 4012336206007

Rotho Baby design WC sete Bella Bambina i rent hvitt
Denne teksten er automatisk oversatt.
WC-setet fra Rotho Baby-design er den ideelle følgesvennen for barnet ditt under overgangen fra barnepottet til voksen toalettet. Svært funksjonell og ergonomisk design gir avslapning og komfort under toaletttrening. Toalettsetet reduserer åpningen av toalettet og tar dermed bort frykten for de små som de kan falle i. Ringen med heving mellom bena og høyt ryggstøtte gir ikke bare støtte når du sitter, men forhindrer også at noe går galt. På denne måten kan adferden til voksne imiteres og læres. Takket være den moderne no Design s passer setet på alle konvensjonelle toaletter, og tilbehøret er veldig enkelt: bare fest det mellom toalettskål og toalettsete.
Produksjonen av høykvalitets materiale og den kjemiske ufarligheten garanterer også lang holdbarhet. Etter bruk kan toalettsetet rengjøres med varmt såpevann og henges opp komfortabelt ved siden av toalettet.
WC-setet kan ideelt kombineres med den matchende krakken fra Rotho Baby-design. Det er også det første skrittet mot toalettet, noe som gjør det lettere for de små å klatre opp på toalettet og deretter komme til vasken for å vaske hendene . Toalettsetet skal imidlertid ikke brukes før minst 18 måneders alder, når barnets følelse av balanse og kroppskontroll utvikles.
Smarte løsninger for foreldre og barn - Det tyske merket Rotho Baby design har utviklet høyt kvalitetsprodukter og innovative produkter i over 15 år og er en pålitelig kraft innen baby- og barneomsorg.

Første trinn: Pottetrening (12 til 36 måneder)
Spesielt i den innledende fasen av uttørking er barnekrukken et viktig hjelpemiddel. Fra den 12. måneden i livet og utover, kan den brukes uansett hvor barnet føler seg komfortabel og er det første skrittet bort fra bleier og mot toalettet. Det skal brukes til barnets følelse av balanse og kontroll over kroppslige funksjoner er tilstrekkelig utviklet.

Andre trinn: Toaletttrening (fra 18 måneder)
Hvis barnet beholder sin eller hennes egen balanse og allerede er i stand til å kontrollere hans eller hennes kroppslige funksjoner trygt, er dette det optimale tidspunktet for overgangen fra potte til toalettsetet. Det reduserer åpningen av toalettet og tar dermed bort barnets frykt for å falle i. Ved å bruke en avføring kan toalettet også nås uavhengig og føttene kan settes komfortabelt ned når du setter deg ned.

produktdetaljer:
 • Anatomisk formet WC-sete
 • Lett å feste
 • Feste mellom toalettskålen og toalettsete
 • Ideell for toaletttrening
 • Ergonomisk og høyt ryggstøtte for mer sittekomfort
 • Dobbelt sprutbeskyttelse
 • Redusert WC-åpning for mindre frykt hos barn
 • Suspensjonsmulighet

Tekniske detaljer:
 • Design: Ren hvit
 • Mål: lengde x bredde x høyde: 37 x 32,7 x 10,6 cm
 • Materiale: Polypropylenplast

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Rotho Baby design WC sete Bella Bambina i rent hvitt
100 kr