Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Vuggemadrass trygt i søvn AIR BALANCE Premiummesh 40x90
For øyeblikket utsolgt

roba Vuggemadrass trygt i søvn AIR BALANCE Premiummesh 40x90Pris
571 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304738

EAN: 4005317313955

roba Vuggemadrass trygt i søvn AIR BALANCE Premiummesh 40x90
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba AIR BALANCE PREMIUMMESH safe sovende® vugge madrass med pustende 3D-materiale sørger for et optimalt soveklima for babyen din. En punktselastisk og luftsirkulerende vuggemadrass bidrar til sikkerheten i barnesengen. Fordi babyer har myke bein, bør madrassen ikke være for hard. De trygge sovende® madrassene er akkurat faste nok til at det ikke dannes noen hull der barnet kan synke for dypt. Alle safe sovende® madrasser er utstyrt med AIR-balansesystemet, som fungerer som et naturlig klimaanlegg. Vertikalt utformede spor og hull i vuggemadrassen minimerer CO2-pusting og fjerner overflødig varme og fuktighet, og forhindrer usunn varmeoppbygging. Madrassen er laget av pustende materiale med 3D-struktur, noe som sikrer optimal luftsirkulasjon og et sunt, behagelig klima der babyen din kan puste fritt og ikke svette. Det avtakbare 3D-toppdekselet i mesh kan vaskes ved 30 ° C og egnet for tørketrommel. Safe sleep® madrasser ble utviklet i samarbeid med leger og jordmødre og er også veldig godt egnet for allergikere. Alle safe sovende® madrasser er utviklet i henhold til gjeldende DIN EN 16890 standard og er testet for skadelige stoffer i henhold til Öko-Tex® Standard 100 og LGA.

Produktdetaljer:
 • Mål: bredde x lengde x høyde 40 x 90 x 5,5 cm
 • Tekstil generelt : 100% polyester
 • Overflate / bakside: Mesh (100% polyester)
 • Fyll: Skum
 • Med pustende 3D-materiale
 • Flere rillede og perforerte madrasskjerner reduserer CO2-pusting
 • Utstyrt med AIRBALANCE-system, som fungerer som et naturlig klimaanlegg
 • Trekk som kan vaskes ved 30 ° C
 • Egnet for allergikere
 • Oeko-Tex® Standard 100 og LGA testet for skadelige stoffer
 • Utviklet i henhold til DIN EN 16890-standard

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Vuggemadrass trygt i søvn AIR BALANCE Premiummesh 40x90
4
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere