Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Vegghengt stellehylle inkl. stellematte Stil, Frosty Green Stars
For øyeblikket utsolgt

roba Vegghengt stellehylle inkl. stellematte Stil, Frosty Green StarsPris
1886 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315540

EAN: 4005317329710

roba Vegghengt stellehylle inkl. stellematte Stil, Frosty Green Stars
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba vegghengte stellehylle inkl. stellematte i moderne en ""roba-stil"" - Design er plassbesparende og praktisk på samme tid med sine to hyller og sine slanke dimensjoner. Stelletoppen kan foldes ned og lukkes sakte og trygt igjen takket være støtdemperne. Det veggmonterte stellebordet kan stilles inn til din personlige ønsket stellehøyde, noe som gjør babypleie til en fornøyelse for både foreldre og baby. Takket være sidebeskyttelsene er det veggmonterte stellebordet et trygt stellested fra fødselen opp til en vekt på 15 kg.
Skelematten ""roba style"" er mykt polstret slik at babyen din ligger komfortabelt. Overflatestoffet med vann- og smussavvisende belagt overside er spesielt hudvennlig og kosete.

Den høykvalitets, moderne e ""roba Style""-serien tilbyr produkter for babyer med tekstiler laget av lettstelt vattert mikrofiber. ""roba Style""-produkter imponerer med sitt trendy utseende, som integreres i hver stue og babyrom, og deres behagelig myke følelse. Alle materialer som brukes til det veggmonterte stelleskapet er testet for skadelige stoffer, er sertifisert og testes jevnlig. Stelleenheten er laget av kryssfiner og lakkert hvit. Overflaten på den ftalatfrie stellebordsputen er avtørbar og enkel å rengjøre.

Produktdetaljer:
 • Veggmontert stellehylle festes til ønsket skiftehøyde
 • Støtdemper for sikker nedfelling
 • Beskyttende sidestenger
 • Belastbar opptil 15 kg
Tekniske detaljer:
 • Farge veggmontert stellehylle: hvit
 • Farge stellematte: grønn
 • Mål stelletopp: bredde x lengde x høyde 63 x 79 x 19 cm
 • Mål skiftende overflate: bredde x lengde 60 x 75 cm
 • Materialstelleenhet: kryssfiner
 • Materialestellematte: mikrofiber, fyll: 100 % polyester
 • Tørk av
Inkludert i leveransen:
 • Vegghengt stellestativ
 • Skelematte
 • "

  Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Vegghengt stellehylle inkl. stellematte Stil, Frosty Green Stars
  4.5
  169 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 104
   
  4 stjerner
  | 45
   
  3 stjerner
  | 14
   
  2 stjerner
  | 3
   
  1 stjerne
  | 3
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere