roba Trebenk 97210
-14%
Veil. pris¹
1637 kr
Pris
1411 kr
Fri frakt
Du sparer
226 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A246334

EAN: 4005317239767

roba Trebenk 97210
Denne teksten er automatisk oversatt.
Håndarbeid, bygg og håndverk som de store! Nå kan avkommet gjøre alt dette med denne store trebenken som er egnet for barn. Spielwerk-benken med sitt omfattende tilbehør fremmer kreativitet og motorikk. Den store arbeidsflaten har hull der skruene kan skrus fast med muttere og god plass til å produsere arbeidsstykker. I tillegg til skruen inneholder trebenksettet sett mye verktøy som hammer, sag, skrutrekker og tilstrekkelige skruer og muttere. De tre integrerte skuffene og den store sokkelen gir også plass til alle slags redskaper. Akkurat den rette rullen og konstruksjonsleketøyet for små håndverkere. Denne store Meister arbeidsbenken ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71 og anbefales fra 3 år. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg har arbeidsbenksettet EPH-kvalitetsforseglingen til Institute for Wood Technology. Lakken som brukes til lekeverktøyet er spyttbestandig og god mot huden.

Detaljer:
  • Materiale: Basismateriale: Laminert tre, Materiale 2: Massivt tre
  • Mål: H x B x D: 85 x 73 (med spjeld), 41 cm, benkeplate: 55 x 30 cm
  • Alder: fra 3 år
aktelse
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Fare for kvelning!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Trebenk 97210
5
13 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Trebenk 97210
roba Trebenk 97210
Veil. pris¹ 1637 kr
1411 kr