roba TINY 'Deluxe-konsoll med badekar
Pris
509 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A275681

EAN: 4005317316123

roba TINY 'Deluxe-konsoll med badekar
Denne teksten er automatisk oversatt.
Barnas Roba's Outdoor Console 'Tiny' Outdoor Deluxe laget av massivt tre er spesielt stabil og multifunksjonell. Slambordet er spesielt godt egnet til å leke med sand, vann og gjørme. For barn fra 18 måneder til 8 år kan flasken og sandbordet brukes ute i hagen, på balkongen eller inne i huset som et plassbesparende leketøy for å chatte og oppdage. Buddeltisch er laget av forsterket, robust, værbestandig glasert massivtre av høy kvalitet og garanterer hageglede for gutter og jenter. Om vinteren kan det innendørs sandbordet gjøres om til et ideelt håndverksbord med et oppbevaringsbrett for penner, deig og kunsthåndverk. Det allsidige gjørmetabellen for barn har et integrert, fargekoordinert og avtagbart robust plastkar (HxBxD: 9 x 38,5 x 32 cm). Overflatene på sanden - & flaskebordet er værfast, holdbart og lett å rengjøre. En lagringsflate under karet gir tilstrekkelig lagringsplass for sandleker, kjøkkenleker eller annet sandkassetilbehør. Den solide konstruksjonen og de avrundede hjørnene som er egnet for barn, sikrer optimal sikkerhet for de minste. De tydelige monteringsinstruksjonene muliggjør enkel montering. Konsollen, som er registrert Sand for copyright-beskyttelse, ble bærekraftig produsert av massivtre og produsert i henhold til standard EN71-1: 2014 + A1: 2018. Alle materialer som brukes i de plassbesparende barna Outdoor's konsoll er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg blir de sjekket regelmessig under produksjonen. Dimensjonene til hageslammebordet er (HxBxD): 50 x 38,5 x 32 cm. I hele roba Outdoor Deluxe-kolleksjonen ble spesiell oppmerksomhet rettet mot den stabile konstruksjonen. Alle Outdoor Deluxe-produktene er laget av solid massivtre. Outdoor Deluxe-kolleksjonen er værbestandig og spesielt holdbar.

Produktdetaljer:
  • Farge: grå
  • Materiale: MDF, lakkert
  • >
  • Med 1 plastlekkar
  • Mål: HxBxD: 50x38,5x32 cm, Størrelsesbadkar HxWxD: 9x38,5x32 cm
  • Vekt på varen: 6,7 kg
  • Maksimal vekt: 20 kg
Inkludert i levering:
  • Barnestolgruppe for 4 barn
Watch ditt trinn!
Artiklene er laget av solid barskog / paier granved. Oppmerksomhet: Dette treverket har en sterk harpiksaktig lukt, som er helt naturlig!
Setesettet leveres demontert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba TINY 'Deluxe-konsoll med badekar
4.5
18 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 10
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

roba TINY 'Deluxe-konsoll med badekar
roba TINY 'Deluxe-konsoll med badekar
509 kr