Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Tilbehørssett ice
For øyeblikket utsolgt
Pris
316 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A278875

EAN: 4005317315720

roba Tilbehørssett ice
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba tilbehørssettet ""is"" består av 3 vafler og 6 iskuler laget av plysj og er et flott pedagogisk leketøy. I rollespillet styrker kjøkkenleken den sosiale kompetansen og de små kan la fantasien løpe fri, noe som oppmuntrer til kreativitet. Isbollene i variantene sjokolade, vanilje, nougat, sitron, pistasj og jordbær kan kobles til ved hjelp av en magnet - bare sett i vaffelen og isposen er klar. Iskremsettet er et ideelt supplement til roba-isbar, hver eneste kjøpmanns butikk og hvert lekekjøkken for å lære å håndtere mat på en lekende måte.

Med leketøy Roba vesker laget av plysj, små kjøpmenn kan prøve lykken som ekte iskremselgere. Det spesielt myke iskremsettet tilbyr en lærerik og realistisk lekopplevelse og er egnet som småbarnsleketøy for barn fra 3 år. Roba-tilbehørssettet ""Ice"" ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014 + A1: 2018. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg blir de sjekket regelmessig under produksjonen.

Produktdetaljer:
  • Mål ispose: ca. 10 cm høy
  • Iskule med dimensjoner i diameter ca. 5 cm
  • Materiale: 100% polyester
  • 9-delt iskremsett
  • 3 stoffvafler, 6 plysj-iskuler (sjokolade, vanilje, nougat, sitron , pistasj og jordbær)
  • Kan kobles sammen med magnet
  • Materialfylling: polyester fleece
  • Alder: fra 3 år
aktelse
Ikke egnet for barn under tre år. Fare for kvelning på grunn av små deler som kan svelges."

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Tilbehørssett ice
4.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere