roba Squishies Set Sweets

Veil. pris¹
210 kr
Pris
200 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
10 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A309240

EAN: 4005317312323

roba Squishies Set Sweets
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba Squishies Set ""Sweets"" vil trolig bli en bestselger og favorittprodukt i barnebutikken aden eller lekekjøkken i løpet av veldig kort tid.

Fantastisk mykt og søtt å se på, sitronisk iskrem på en pinne, den deilige sjokolade -isen i en skive, den søte søte smultringen eller den fruktige jordbærkaken gir avslapning.

Roba Squishies -settet med 4 ""Sweets"" er det ideelle ""take -away -leketøyet"", fordi det er praktisk talt uforgjengelig - det kan kastes, krølles og presses, og selv om det faller ned, kan ikke mye brytes .
Etter klemming og klemming går squishiene sakte tilbake til sin opprinnelige form - å se dem gjøre det kan ha en beroligende og avslappende effekt.

Mamma og pappa vil også glede seg over denne antistressleken.
Etter en stressende dag på kontoret vil de to krympe og klemme for alt de er verdt.

Roba Squishies-settet med 4 ""søtsaker"" laget av gummilignende materiale ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014.

Produktdetaljer:
  • Diameter doughnut og kake: ca. 8 cm
  • lengde på ispinne og kjegle: ca. 10,5 cm
  • Alder: fra 6 år
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1811 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Squishies Set Sweets
3
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Squishies Set Sweets
roba Squishies Set Sweets
Veil. pris¹ 210 kr
200 kr