roba Sovepose Air safe asleep® star magi roba Sovepose Air safe asleep® star magi

roba Sovepose Air safe asleep® star magi


forespørsel om størrelse

Pris
330 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A272869

roba Sovepose Air safe asleep® star magi
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Safe asleep® Air baby sovepose laget roba av myk Single jersey med den søte magien fra stjerner Design er utstyrt med det innovative og sertifiserte AIR balansesystemet, som fungerer som et naturlig klimaanlegg. AIR-balansesystemet forbedrer den naturlige luftsirkulasjonen og gir en temperaturbalanse, som unngår akkumulering av varme og fuktighet.

Et optimalt soveklima oppnås ved sideveis løpende nettinnsats og nettinginnsats i brystområdet til dessafe asleep® baby sovepose. Den høye pusteevnen og raske absorpsjon og frigjøring av fuktighet skaper et sunt soveklima.

Størrelse er den avgjørende faktoren når du velger en sovepose til babyen. Hvis soveposen er for stor, fryser babyen lettere. Hvis soveposen er for liten, vil babyen din føle seg innsnevret og vil ikke kunne trå ordentlig.
Følgende tommelfingerregel gjelder når du velger den perfekte soveposestørrelsen: ""kroppslengde - hodelengde + 10 cm"". Disse ytterligere 10 cm gir babyen din nok bevegelses- og boltrefrihet og lar den vokse i. Det er like viktig å velge TOG-verdien og dermed tykkelsen på soveposen for å passe til romtemperaturen. Safe asleep® baby sovepose Air er polstret, egnet for bruk året rundt og romtemperaturer fra 15 ° C til 24 ° C. Alle materialer som brukes i safe asleep® Air baby sovepose er testet for skadelige stoffer og sertifisert.

Materiale & pleieinstruksjoner:
  • 100% bomull Enkel trøye
  • Fylling: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Egnet for tørketrommel
"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

roba Sovepose Air safe asleep® star magi
330 kr