Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Skrivebord med stol
For øyeblikket utsolgt
Pris
1177 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A278899

EAN: 4005317317144

roba Skrivebord med stol
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba skolebenken med stol laget av lakkert MDF i moderne em Design er et blikkfang på barnerommet. Med sitt enkle, hvite utseende, passer barnebordet med stol perfekt i ethvert barnerom.

Skrivebordet med fresede spor for oppbevaring av penner gir tilstrekkelig lagringsplass for penner og annet maleredskaper under den sammenleggbare bordplaten. Takket være dempebeslagene og sikkerhetsavstanden mellom bordplaten og bordet forhindres klemming av fingrene.

I rollespillet ""Skole"" blir førskolebarn med barnas roba skrivebord og stol kjent med hverdagens skolehverdag på en lekende måte. Barnet ditt kan sitte komfortabelt på den søte, hvite stolen på skolebenken fra tidlig alder, fordi setehøyden er 31 cm.

Produktdetaljer:
  • Borddimensjoner: 58 x 55 x 49 cm
  • Stolmål: 59 x 29 x 29 cm
  • >
  • Sittehøyde: 31 cm
  • Skrivebord med hengslet arbeidsflate
  • Fresing for penner og pennholdere
  • Klaff med dempebeslag
  • Materiale: MDF (lakkert)
  • Alder: fra 3 år
aktelse
Ikke egnet for barn under tre år. Fare for å falle!"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Skrivebord med stol
4.5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere