roba Sikkerhetsskiftematte Stil grå 85 cm x 75 cm

roba Sikkerhetsskiftematte Stil grå 85 cm x 75 cm


Variant:
  • roba Sikkerhetsskiftematte Stil grå 85 cm x 75 cm
  • roba Sikkerhetsskiftematte Style turkis 85 cm x 75 cm
  • roba Sikkerhetsskiftematte Stil rosa 85 cm x 75 cm

Pris
379 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A292114

EAN: 4005317319476

roba Sikkerhetsskiftematte Stil grå 85 cm x 75 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba-sikkerhetsskiftematte i moderne ""roba Style"" -design med sin innovative stropp med borrelåsfeste gir enda mer sikkerhet når du skifter og pleier babyen din. Det myke, brede sikkerhetsbeltet for å holde babyen forsiktig på magen sikrer at babyen ligger trygt på ryggen.
For enda mer sikkerhet kan skiftematten festes til skiftende overflate med to tapper på venstre og høyre side. For dette formålet er de fire flikene på sikkerhetsskiftematen klemt mellom viklingsoverflaten og sidestriper på viklingsoverflaten. Dette forhindrer også at babyen din faller ned sammen med stellematte, og du kan ta en frisk bleie eller skifte redskaper med begge hender uten å bekymre deg.
Skiftematten er mykt polstret slik at babyen din ligger komfortabelt. Overflatestoffet på skiftematen med vann- og smussavvisende belagt overside er spesielt hudvennlig og kosete.

Den høykvalitets, moderne e ""roba Style"" -serien tilbyr produkter til babyer som er utstyrt med tekstiler laget av lettstelt vattert mikrofiber. roba Style-produkter overbeviser med sitt trendy utseende, som kan integreres i ethvert oppholdsrom eller babyrom, og deres behagelige myke følelse. Alle materialene som brukes til den ftalatfrie stelleunderlaget er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig testet.
Overflaten på stellebordstøtten er tørkbar og enkel å rengjøre. Dimensjonene til roba skiftematte er tilpasset de fleste ""standard skiftekister"".

Tekniske detaljer:
  • Mål: bredde x lengde x høyde 85 cm x 75 cm x 4 cm
  • Materialoverflater: PU-belagt
  • Materialfylling: 100% polyester
  • Tørkes
"

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

roba Sikkerhetsskiftematte Stil grå 85 cm x 75 cm
379 kr