RABATTKODER til 2. advent 🕯
RABATTKODER til 2. advent 🕯
Kun i dag:
Opptil 700kr ekstra!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Velg rabattkode
roba Seng Snake Style Frosty Green Stars

Pris
434 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A315549

EAN: 4005317329659

roba Seng Snake Style Frosty Green Stars
Denne teksten er automatisk oversatt.
"""Roba-stilen"" beskytter babyens hode mot trekk eller de harde stengene i barnesengen. Plassert mellom foreldresengen og sidesengen tetter sengeslangen et mulig gap. Den mykt polstrede roba sengen gir en koselig følelse av trygghet og ser også pen ut.
Sengeslangen egner seg senere i baby- eller barnesengen som beskyttelse mot kalde vegger, som sidepute eller rett og slett for å kose. Sengeomslaget skjærer også en fin figur som et dekorativt element og kan alternativt gjøres om til en trekkstopper for dører eller vinduer. ""roba style""-produkter overbeviser med sitt trendy utseende, som integreres i hver stue og babyrom og deres behagelig myke følelse. Roba-sengslangen kan vaskes ved 40°C. Alle materialer som brukes til ""roba Style""-sengeomslaget er testet for skadelige stoffer, sertifisert og testet regelmessig.

Produktdetaljer:
  • Beskytter mot trekk eller harde barnesenger i barneseng
  • Kan brukes som barneseng eller barneseng pute, side sovepute, trekkstopp mellom dører
Tekniske detaljer:
  • Farge: grønn
  • materiale: 100 % bomull
  • Dimensjoner bredde x lengde: ca. 12 x 170 cm
  • Kan vaskes ved 40 °C
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Seng Snake Style Frosty Green Stars
4.5
84 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 65
 
4 stjerner
| 17
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Seng Snake Style Frosty Green Stars
roba Seng Snake Style Frosty Green Stars
434 kr