10% Personalrabatt ❕
10% Personalrabatt ❕
Kopier koden:
10PER8518
00
tim
00
min
00
sek
Til rabattkodeni
roba Rocking Horse Little Rascal
-15%
Veil. pris¹
1056 kr
Pris
894 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
162 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A182378

EAN: 4005317257600

roba Rocking Horse Little Rascal
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med den fargerike Design erschaukeltier er det bare veldig gøy i barnehagen.

Det lille ridedyret er laget av solid kryssfiner og er spesielt tiltalende på grunn av sitt barnevennlige design, den morsomme lyden og det koselige hodet av myk velour. Den fargerike og vennlige smilende følgesvennen bringer barns latter inn i det koselige hjemmet.

Den avtagbare beskyttelsesringen sikrer riktig grep under den morsomme turen, slik at den lille rytteren kommer trygt frem til målet. Hvis barnet er eldre og allerede kan sitte alene, kan du bare fjerne beskyttelsesbøylen. De avrundede hjørnene og kantene på tredyret sørger også for ekstra sikkerhet.

Detaljer:
  • Med avtagbar beskyttelsesring
  • Setehøyde: 25 cm
  • Maksimal vekt: opptil 15 kg
  • Materiale: MDF (lakkert), massivt tre, kryssfiner
  • Dimensjoner: 69 x 32,5 x 49 cm
  • Alder: fra 12 måneder

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
1056 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Rocking Horse Little Rascal
5
6 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Rocking Horse Little Rascal
roba Rocking Horse Little Rascal
Veil. pris¹ 1056 kr
894 kr