roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cmroba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm


Pris
602 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A273167

EAN: 4005317314945

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Air Plus-reiret fra roba ""safe asleep"" -serien i den søte ""Miffy"" Designen er utstyrt med AIR Balance-systemet, som fungerer som et naturlig klimaanlegg. AIR-balansesystemet forbedrer luftsirkulasjonen og gir temperaturutjevning, og forhindrer farlig varme og fuktighet. AIR-balansesystemet gir babyen et sunt og behagelig, godt og godt klima.

Kosete leker, puter og tepper er vakre å se på, men de setter babyens sikkerhet i dvale i fare. Derfor bør dekorasjon, leker, puter eller pelsverk i barnesengen unngås. Det spesielt pustende nettmaterialet i safe asleep®-reiret reduserer CO2-gjeninnhenting og gir optimal lufttilførsel, og reduserer risikoen for overoppheting. I tillegg demper det flate reiret stengene i barnesengets hodeområde og sikrer at babyens små lemmer forblir inne i barnesengen. ´

Safe asleep®-reiret kan festes til barnesengen med stoffstropper, slik at babyen din verken kan pakke seg inn i den eller dekke seg med den. Easy Air roba-reiret er spesielt flatt og mykt polstret. Med det sikre asleep®-reiret føler babyene seg trygge og kan sove trygt og sunt. Ifølge eksperter er sovemiljøet til en baby en viktig faktor for å minimere risikoen for plutselig spedbarnsdød. Safe asleep®-merket ble utviklet i samarbeid med barneleger og jordmødre for å skape forholdene for et optimalt sovemiljø.

Alle roba safe asleep®-produkter lar luften sirkulere i barnesengen og forhindre at barnet overopphetes. Alle materialer som brukes i Easy Air reiret er testet for skadelige stoffer og sertifisert. Air Plus-reiret er 170 cm langt, 16 cm høyt og 4 cm dypt, egnet for babysenger 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm. Materiale: netting (100% polyester) og 100% bomull, fylling 100% polyester, deksel avtagbart og vaskbart, med glidelås (uten håndtak).

Tekniske data:
  • Mål: 170 cm lang, 16 cm høy, 4 cm dyp
Materiale & Stell:
  • Materiale: ytre stoff: 100% bomull
  • Fylling: 100% polyester
  • Vaskbart ved 40 ° C
"

Tilbehør

Pris
287 kr
Pris
209 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

roba Nest Air Plus safe asleep® Miffy 170 cm x 16 cm
602 kr