Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Leketøyskasse  Miffy
For øyeblikket utsolgt
Veil. pris¹
1003 kr
Pris
989 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
14 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A278867

EAN: 4005317317052

roba Leketøyskasse Miffy
"""Miffy"" leketøyskasse fra roba er laget av hvitlakkert og trykt MDF er ideelt skreddersydd til sittebehovene til 2 til 10 år gamle barn. Brystbenken kan brukes flerfunksjonelt som benk og oppbevaringskiste.

Barnet ditt kan sitte komfortabelt på den solide kassen fra barndom til voksen alder fordi setehøyden er 30 cm. Leketøyskasse med brettbar sete tilbyr god lagringsplass for leker eller klær. Takket være dempebeslaget og sikkerhetsavstanden mellom lokk og kasse, forhindres klemming av fingrene. Takket være leketøykisten, lærer selv de små å holde orden i barnehagen. Miffy roba-kolleksjonen tilbyr små Miffy-fans mange flere elementer i Miffy Design. Barnas lekebenk kan fantastisk suppleres med den matchende ""Miffy"" barneseteregruppen.

Produktdetaljer:
  • Mål: 30 x 60 x 32 cm
  • Sittehøyde: 30 cm
  • Sammenleggbar seteflate
  • Materiale: MDF (lakkert)
  • Alder: fra 18 måneder
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
210 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Leketøyskasse Miffy
4.5
18 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere