roba Koseklut Lil Planet lyseblå
Variant:
  • roba Koseklut Lil Planet rosa
  • roba Koseklut Lil Planet sølvgrå
  • roba Koseklut Lil Planet lyseblå
  • roba Koseklut Lil Planet grønn

Pris
195 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A304995

EAN: 4005317320502

roba Koseklut Lil Planet lyseblå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Roba-organisk koseklut ""Lil Planet"" med søtt kanineansikt er med sitt hudvennlige, forurensningsfrie, vannabsorberende og ekstra myke økologiske bomullsstoff babyens ideelle søvnhjelpemiddel. Forsiden av det dobbeltsidige koseklutet er laget av muslin av høy kvalitet, baksiden er laget av kosete jersey med frottéprikker. Bare de reneste, bærekraftige, ubehandlede og pustende materialene brukes til koseklutet. Selv etter mange vasker, beholder koseklutene sin form og supermyke følelse. Takket være spesiell overflatebehandling og forvask forblir koseklutene supermyke. Koseklutene produseres bærekraftig i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og under rettferdige og sosiale forhold i Business Social Compliance Initiative (BSCI). Koseklutene er sertifisert i henhold til de strengeste økologiske kriteriene med OEKO TEX® Standard 100. Kosekluten kan vaskes ved miljøvennlige 40 ° C.

Tekniske detaljer:
  • Farge: lyseblå / himmel
  • Dimensjoner: 40 cm x 40 cm
  • Materiale foran: 100% økologisk bomull, bakside: 80% bomull GOTS, 20% polyester
  • Materiale bak: 80% bomull GOTS, 20% polyester
Pleieinstruksjoner:
  • Vask forsiktig ved 40 ° C
  • Tørketrommel ved lav temperatur
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Koseklut Lil Planet lyseblå
4
14 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 8
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Koseklut Lil Planet lyseblå
roba Koseklut Lil Planet lyseblå
195 kr