Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Fra julenissen:
EXTRA poeng!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikre deg poeng
roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
Bærekraftig
roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
Variant:
 • roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet rosa
 • roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
 • roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet turkis

Pris
596 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A307716

EAN: 4005317323824

roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba Organic Baby Essentials 'Lil Planet' gavesett er laget av hudvennlig, giftfri, vannabsorberende og ekstra myk jersey og musselinstoff i økologisk bomull. Gavesettet består av tre smekker laget av kosete jersey og høykvalitets musselin, tre bleier laget av høykvalitets muslin og et dobbeltlag koseklut med søt kanineansikt laget av høykvalitets musselin og kosete jersey med Terry Dots. De reneste, bærekraftige og ubehandlede materialene brukes i produksjonen av de organiske babyproduktene. Selv etter mange vask, beholder Bio-Baby-produktene sin form og supermyke følelse. Takket være spesiell overflatebehandling og forvask forblir produktene supermyke. Roba Organic tekstilserie 'Lil Planet' er tilgjengelig i de trendy fargene rosa / lilla, lyseblå / himmel og sølvgrå. Tekstilserien produseres bærekraftig i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og under rettferdige og sosiale forhold i Business Social Compliance Initiative (BSCI). Serien er sertifisert i henhold til de strengeste økologiske kriteriene med OEKO TEX® Standard 100.

Produktdetaljer:
Bib
 • Med to trykknapper
 • Jersey og musselin: 100% økologisk bomull GOTS
 • Terry: 80% bomull GOTS, 20% polyester
 • 1x lyseblå / himmel med mønster, 1x lyseblå / himmeluni, 1x sølvgrå uni
 • Dimensjoner: 23x30 cm
Gasbind bleier
 • 2x sølv- grå med mønster og 1x sølvgrå uni
 • 100% økologisk bomull
 • dimensjoner: 80x80 cm
koseklut
 • forsiden: 100% økologisk bomull
 • bakside: 80% bomull GOTS, 20% polyester
 • Dimensjoner: 40x40 cm
 • Alle elementene kan vaskes ved en miljøvennlig 40 ° C
 • Sponset

  product_detail_ad

  Bærekraft

  Økologisk bomull

  Økologisk bomull kommer fra kontrollert økologisk dyrking. Dette forbyr bruk av kjemiske sprøytemidler og kunstgjødsel samt bruk av genmodifiserte frø. På den ene siden beskytter dette jorda og grunnvannet mot forurensning og bruker på den andre siden mindre vann enn konvensjonelt produsert bomull fordi jorda har bedre muligheter til å lagre vann. En skiftende beplantning sikrer også en sunnere og derfor mer robust jord. Forseglingene som identifiserer produkter laget av økologisk bomull inkluderer Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). I tillegg til å merke økologisk bomull, garanterer GOTS og BCI også samsvar med sosiale standarder i forsyningskjeden.innerhalb der Lieferkette.

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
  5
  2 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 2
   
  4 stjerner
  | 0
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere

  roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
  roba Gavesett Baby Essential s Lil Planet grå
  596 kr