roba dukkehusved
Veil. pris¹
1585 kr
Pris
1460 kr
Fri frakt
Du sparer
125 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298642

EAN: 4005317322896

roba dukkehusved
Denne teksten er automatisk oversatt.
Med roba dukkehuset laget av massivt tre med omfattende dukkemøbler og dukker, kan små dukkemødre og fedre gi fantasien og kreativiteten frie tøyler.

Det søte lekehuset i 3 etasjer med gaveltak er spesielt godt egnet for kreativt rollespill og oppmuntrer til kommunikasjon. Livet er perfekt gjenskapt i et dukkehus. Med dukkehuset og de små dukkene har barnet muligheten til å jobbe med sine egne opplevelser i familien, å lage historier og spille dem på nytt.

Alt brukt materiale er testet og sertifisert for skadelige stoffer. De blir også regelmessig kontrollert under produksjonen. Overflatene er tørkbare og enkle å rengjøre. Dette dukkehuset ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker (EN 71). Dette roba dukkehuset sett med møbler og dukker er en flott gave til barn fra 3 år.

Detaljer:
  • Mål (høyde x bredde x dybde) : 74 x 70 x 30 cm
  • Innhold: 3-etasjes dukkehus, 25 møbeldeler, 4 dukker
  • Grunnleggende materiale: MDF (lakkert)
  • Materiale : massivt tre
  • Alder: fra 3 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Inneholder små deler som kan svelges. Kvelningsfare!

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Våre toppselgere

roba dukkehusved
roba dukkehusved
Veil. pris¹ 1585 kr
1460 kr