roba dukkehus og kjøkken 2 tommer
Pris
1830 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A309219

EAN: 4005317312064

roba dukkehus og kjøkken 2 tommer
Denne teksten er automatisk oversatt.
Denne praktiske roba 2 i 1 lekehuset inkluderer et kjærlig trykt dukkehus for antrekkdukker og på den andre siden et barnekjøkken som vil glede små amatørkokker.

Med dette 2 i 1 lekehuset vil dukkemødre og pappaer ikke kjede seg, da det alltid er mye å gjøre.
Enten det er å forberede et deilig måltid til de utkledde dukkene på lekekjøkkenet, eller det er sengetid og dukkene du må kle deg i seng-dagen flyr forbi når du har en dukkefamilie å passe på.
Barnekjøkkenet har kjøleskap, vask, kran, mikrobølgeovn, komfyr med roterende knotter, grill og kokeplater.

Dukkevillaen består av 6 realistiske og detaljerte trykte rom og er egnet for dress-up dukker opp til en størrelse på 32cm.

The Kitchen & Doll Playhouse 2in1 ble utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71-1: 2014.
Alle materialer som brukes på roba lekekjøkkenet er testet og sertifisert for skadelige stoffer i henhold til EN 71-1: 2014 og testes også regelmessig under produksjonen.

Produktdetaljer:
  • Ideell for rollespill
  • Fremmer kommunikasjon
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 32 x 60 x 104 cm
  • Materiale: MDF (lakkert), massivt tre
  • Alder: fra 18 måneder

Pleieinstruksjoner
Alle overflater kan tørkes av med en fuktig klut.

Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under 18 måneder.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
409 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba dukkehus og kjøkken 2 tommer
2
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba dukkehus og kjøkken 2 tommer
roba dukkehus og kjøkken 2 tommer
1830 kr