Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Doll vugge Scarlett
For øyeblikket utsolgt
Veil. pris¹
686 kr
Pris
674 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
12 kr
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A246293

EAN: 4005317307473

roba Doll vugge Scarlett
Denne teksten er automatisk oversatt.
"""Scarlett"" dukkevugge er hvitlakkert og inviterer til muntre drømmer og kos på dukker og babydukker. Den barnevennlige dukkeholderen i hvitt er utstyrt med sengetøy (1x pute, 1x teppe) og en vakker himmel med hengende hjerte og bue. Tekstilutstyret er trykket med et kjærlig kronemotiv. Når du matcher dette dukkebedet med en veiefunksjon, finnes det mange andre babydukker-tilbehør i ""Scarlett"" dukke-møbelserien, som du kan lære, leke, sitte eller bare elske anl aden. Dukken sengen leveres demontert. Montering er barns lek. Alle anvendte materialer er testet for skadelige stoffer og sertifisert. I tillegg blir de sjekket regelmessig under produksjonen. Overflatene kan tørkes og er enkle å rengjøre, tekstilutstyret kan vaskes i maskin. / li>
 • Materiale: grunnmateriale: heltre, materiale 2: MDF (lakkert)
 • Mål: 35 x 52 cm
 • Alder: fra 18 måneder
 • "

  Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Doll vugge Scarlett
  4.5
  7 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 5
   
  4 stjerner
  | 2
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 0
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere