Kampanje: LAGERTØMMING 📦
Kampanje: LAGERTØMMING 📦
Fortsatt kun i dag:
Spar opptil 700kr!
00
tim
00
min
00
sek
Velg rabattkodei
roba Diaper-arrangør Little Stars
Pris
306 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A285345

EAN: 4005317297019

roba Diaper-arrangør Little Stars
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba Home Collections tilbyr hele tekstilverdener med matchende tilbehør for å møblere barnerommet ditt. Roba Home Collection 'små stjerner' inkluderer ikke bare baby-tilbehør og sengetøy til babyer, men også babytepper, skifte tilbehør, arrangører, oppbevaringsbokser og dekorasjoner for å kjærlig dekorere babyens rom på en gang.

Alle artiklene er laget av fantastisk lett og hudvennlig bomull for babyens komfortable søvn. Dekorasjonsartiklene er laget av en bomull-polyesterblanding. Alle materialer som er brukt er testet for skadelige stoffer og sertifisert av et uavhengig institutt i henhold til Oeko-Tex-standarden. I tillegg blir de jevnlig sjekket under produksjonen. Produktene med roba-merke er tilgjengelige for jenter, gutter eller unisex og er en ideell gave til fødselen og som et harmonisk tillegg til ethvert barnerom.

produktdetaljer:
  • For stuing av bleier og annet utstyr
  • Rask og enkel å feste til sengen med stropper
Tekniske detaljer:
  • Farge : grå
  • materiale: 100% bomull
  • Materialfylling: Papp
  • Mål: bredde x dybde x høyde 38 x 15 x 62 cm
Oppmerksomhet: Dekorasjon er ikke inkludert i leveransen

Tilbehør

Pris
602 kr
(3,46 kr / Stykk)

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Diaper-arrangør Little Stars
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

norske anmeldelser:

Se flere Kundeanmeldelser
Innholdet lastes inn ...

Våre toppselgere

roba Diaper-arrangør Little Stars
roba Diaper-arrangør Little Stars
306 kr