roba Barnesof fløyel, lys blå
Variant:
  • roba Barnesofa fløyel, rosa
  • roba Sofas fløyel, grå
  • roba Barnesof fløyel, lys blå

Pris
1955 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 4-7 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A284405

EAN: 4005317319100

roba Barnesof fløyel, lys blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Barnas roba-sofa i et trendy retro-utseende er et blikkfang på barne- eller babyrommet. Denne fortryllende barnesofaen kommer til deg i lyseblå. Den mykt polstrede barnesofaen med stabile treføtter er dekket med fløyelsstoff, som imponerer med sin fersken-myke overflate. Takket være sin barnevennlige sittehøyde på 27 cm er minisofaen allerede behagelig for de yngste.

Den 70 cm brede barnesofaen har plass til to barn. Som matchende roba minicouch er ytterligere møbler for barnemøbler fra ""Lil Sofa"" -serien som en barnestol, en krakk i form av en stjerne, en krakk i form av et hjerte og en oval krakk med lokk og lagringsfunksjon, hver tilgjengelig i moderne farger grå, rosa eller lys blå. Barnas sittemøbler roba-serien ""Lil Sofa"" oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder. Roba-barnesofaen ""Lil Sofa"" passer for gutter og jenter fra 18 måneder.

produktdetaljer:
  • Mål (LxBxH): 70 cm x 48 cm x 50 cm
  • setehøyde: 27 cm
  • Polstret
  • Dekket med lyseblått fløyelsstoff
  • Alder: fra 2 år
"

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Barnesof fløyel, lys blå
5
12 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 11
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Barnesof fløyel, lys blå
roba Barnesof fløyel, lys blå
1955 kr