roba Ballbane, 100 deler
Veil. pris¹
845 kr
Pris
779 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Du sparer
66 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A298641

EAN: 4005317322933

roba Ballbane, 100 deler
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba-marmorløpet kan settes opp på en rekke måter og gir små byggere fargerike bygningsmoro og uendelige muligheter for å bygge et nytt spennende marmorløp.

Med de 20 glasskulene og de 80 byggesteinene som er inkludert i det 100-delte marmorsporsettet, kan marmorens moro begynne umiddelbart. Fargerike, trykte og naturlige byggesteiner i tre kan kombineres på en smart måte.
Byggesettet inneholder elementer med lydeffekter som to høydejusterbare bjeller og en lydtrapp og er spesielt bra for kreativitet, tålmodighet, konsentrasjon og finmotorikk . På grunn av de omfattende konstruksjonsmulighetene og den resulterende leke- og læringseffekten, er marmorløpet et pedagogisk spesielt verdifullt byggeleke for barn fra 3 år. Dette store byggesettet i marmor er utviklet i Tyskland i henhold til den europeiske sikkerhetsstandarden for leker EN 71. Alt brukt materiale er testet og sertifisert for skadelige stoffer. I tillegg bærer leketøysettet EPH-kvalitetsforseglingen fra Institute for Wood Technology. Malingen som brukes til leketøysettene er spyttesikker og hudvennlig.

produktdetaljer:
  • Innhold: 80 byggesteiner farget, trykt og naturlig, delvis med lydeffekter (2 bjeller, 1 lydtrapp), 20 glasskuler, forskjellige kombinasjonsmuligheter
  • Fremmer kreativitet og finmotorikk
  • Grunnleggende materiale: massivt tre, materiale 2 : Metall l
  • Alder: fra 3 år
Se opp!
Ikke egnet for barn under 3 år. Kvelningsfare på grunn av små deler som kan svelges.

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: roba Ballbane, 100 deler
5
4 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

roba Ballbane, 100 deler
roba Ballbane, 100 deler
Veil. pris¹ 845 kr
779 kr