Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

roba Badekar og bleieskiftende kombinasjon inkl. sammenleggbar skiftematte
For øyeblikket utsolgt

roba Badekar og bleieskiftende kombinasjon inkl. sammenleggbar skiftematte


Pris
2275 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A292185

EAN: 4005317318394

roba Badekar og bleieskiftende kombinasjon inkl. sammenleggbar skiftematte
"""Baby Pool"" -bad / skiftende robakombinasjon inkludert skiftematte i moderne ""roba-stil"" - Design er plassbesparende og praktisk på samme tid med sine slanke dimensjoner. Stellebordet i hvittlakkert tre tilpasser seg enhver atmosfære takket være det enkle designdesignet. Det kan transformeres fra et stellebord til en babybadestasjon på ett enkelt trinn. Den komfortable skiftende høyden på 94,5 cm gjør babypleie til en glede for foreldre og baby. Det integrerte badekaret er plassert under den skiftende overflaten, som kan dreies ned til siden. Dreneringsslangen til badekaret gjør det enkelt å tømme badevannet uten å bevege karet. I tillegg har badeskiftekombinasjonen to bremseruller for enkel flytting og to oppbevaringsrom for å oppbevare alt nødvendig pleieutstyr.

""Roba style"" skiftematte er mykt polstret slik at babyen din ligger komfortabelt. Overflaten på skiftematten med vann- og smussavvisende belagt overside er spesielt hudvennlig og kosete.

Den høykvalitets, moderne e ""roba Style"" -serien tilbyr produkter til babyer som er utstyrt med tekstiler laget av lettstelt vattert mikrofiber. roba Style-produkter overbeviser med sitt trendy utseende, som kan integreres i ethvert oppholdsrom eller babyrom, og deres behagelige myke følelse. Roba-badet og ble-kombinasjonen ble utviklet i Tyskland og oppfyller gjeldende sikkerhetsstandarder i henhold til EN 12221-1 + 2: 2008 + A1: 2013. Alle materialer som brukes i kombinasjonen av bad og bleie er testet for skadelige stoffer, sertifisert og regelmessig testet. Overflaten på den skiftende matten er avtørkbar og enkel å rengjøre.

produktdetaljer:
 • Med integrert badekar
 • Dreiematte
 • 2 hyller
 • 2 bremsevalser
 • Hyggelig viklingshøyde
Tekniske detaljer:
 • Farge skiftende hylle: hvit
 • Fargeendringsmatte: grå
 • Skifte bordets dimensjoner: bredde x lengde x høyde 46,5 x 78 x 99,5 cm
 • svinghøyde: 94,5 cm
 • Skiftebord materiale: Laminert treverk
 • Materialskiftematte: mikrofiber, fylling: 100% polyester
 • Tørkes
Inkludert i levering:
 • Bytte hylle
 • Bytte pad
 • Oppmerksomhet: Dekorasjon ikke inkludert i leveransen
 • "

  Sponset

  product_detail_ad

  Fraktinformasjon

  Levering:

  Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

  Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

  Merke

  roba

  Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

  Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

  Flotte baby- og barnemøbler fra roba

  Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

  Anmeldelser

  Kundebedømmelser: roba Badekar og bleieskiftende kombinasjon inkl. sammenleggbar skiftematte
  4.5
  41 Kundeanmeldelser
   
  5 stjerner
  | 28
   
  4 stjerner
  | 10
   
  3 stjerner
  | 1
   
  2 stjerner
  | 1
   
  1 stjerne
  | 1
  Hva er eKomi?

  100% ekte kundefeedback

  Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

  Våre toppselgere