Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints ♡
få EKSTRA poeng
00
Tim
00
Min
00
sek
få EKSTRA poeng
roba 2in1 høy stol Style Up Wood

roba 2in1 høy stol Style Up Wood


Pris
1352 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A308328

EAN: 4005317326108

roba 2in1 høy stol Style Up Wood
Denne teksten er automatisk oversatt.
Roba 2in1 høy stol og høy stol i det moderne no Design 'Style Up wood' leveres inkludert grå setepolstring laget av imitert skinn og spisebord. Den praktiske 2in1-stolen kan brukes i flere år på grunn av den varierende stolbenhøyden. I babyalderen fungerer det som en høy stol for å ta del i familielivet. Senere kan stolen brukes som en høy stol for å leke ved barnebordet. Kan lastes opp til ca. 15 kg. Det medfølgende spisebrettet er avtakbart og lett å rengjøre. Ekstra sikkerhet ved spising og fôring tilbys av 5-punkts sele-systemet og benseparatoren. Sikkerhetselementene kan fjernes når de brukes som barnestol. Fotstøtten på stolen kan justeres i to stillinger. Stolbena så vel som fotstøtten er laget av massivt bøketre og gir begge stolutgavene den nødvendige stabiliteten. Med sin formede design er barnestolen en virkelig blikkfang og harmonerer med produkter fra serien roba Style. Barnestolen ble utviklet i henhold til gjeldende standard DIN EN 14988: 2017 i Tyskland. Alt brukt materiale er testet for skadelige stoffer og sertifisert.

Produktdetaljer:
  • Farge: grå
  • stolben: massivt bøk
  • spisebord og seteskall: plast
  • setepute: tørkes med såpevann
  • barnestol: høyde x bredde x dybde: 83,5 x 57 x 57 cm
  • sete høyde: 56,5 cm
  • høy stol: høyde x bredde x dybde: 58,5 x 57 x 57 cm
  • setehøyde 28,5 cm
  • Høyde fotstøtte: 39 og 41 cm
  • Kan lastes opp til ca. 15 kg

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Merke

roba

Oppdag baby- og barneverdenen til Roba nå

Roba, favorittmerket for unge familier, tilbyr hele verden av å bo og leke for babyer og barn med et stort utvalg av pedagogisk verdifulle og gjennomtenkte produkter. Roba-merket står for høykvalitets, bærekraftige, trygge, ansvarlige barneprodukter. Mer enn 90 års erfaring, omfattende sertifiseringer i henhold til anerkjente miljøstandarder og et innovativt produktspekter understreker Robas filosofi.

Flotte baby- og barnemøbler fra roba

Mange foreldre setter pris på det brede spekteret av det bayerske selskapet. I tillegg til enkle soveposer laget av kosete myk bomull, søte dekorerte reir eller pene leke- og krypetepper med et bredt utvalg av motiver, finner du også en rekke barnemøbler fra Roba. Roba Dreamworld 2-kolleksjonen imponerer med stilige kommoder, vegghyller, skjenker eller skap. Du er også velkommen til å la den praktiske kombinasjonen av stellebord og garderobe overbevise deg. Alle møbler er holdt i samme design, slik at du raskt kan sette sammen et harmonisk barnerom. Hvis din lille kjære vokser fra babyskoene sine, kan stellebordet gjøres om til et skrivebord på kort tid. Roba-romsengen er også veldig variabel. Om natten fungerer den som en ekstra seng, slik at babyen din kan kjenne deg mens han sover. På dagtid fungerer den som en vugge og sikrer allsidig trivsel – for både barnet og foreldrene. Takket være ulike oppbevaringsrom, hjul med integrerte bremser og en anti-allergisk madrass, oppfyller Roba-romsengen alle ønsker. Hvis den lille kjæresten din blir eldre og vil sitte ved bordet med deg, er Roba barnestol det riktige valget. Med rygg- og setepolstring vil barnet ditt alltid være komfortabelt og de hudvennlige materialene er veldig enkle å ta vare på. Etter måltidet kan du leke og slappe av i Roba lekegrind. Tilgjengelig i forskjellige størrelser, tilpasser den seg til ethvert hjem. De medfølgende hjulene lar deg plassere rutenettet hvor som helst du vil. I tillegg er den justerbar i høyden for å kunne avlaste ryggen mest mulig. Med alle produkter er det alltid fokus på høy kvalitet på materialene, godt utførelse og lang levetid. En annen flott funksjon gjenspeiles i den vakre designen, som presenteres i lyse, vennlige farger og motiver som passer for barn.

Våre toppselgere

roba 2in1 høy stol Style Up Wood
roba 2in1 høy stol Style Up Wood
1352 kr