reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml
Variant:
  • reer Rustfri isolert flaske Pure, 350 ml
  • reer Rustfri isolert flaske Pure, 500 ml
  • reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml

Pris
219 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A343262

EAN: 4013283907085

reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml
Denne teksten er automatisk oversatt.
Hvis kjæresten din er sulten, må det som regel gå fort. I tillegg til melkepulver og flasker, er det først og fremst nødvendig med én ting: vann med den ideelle temperaturen. Med Color Design isolert flaske har du den alltid klar for hånden. Uansett om du er ute og reiser med babyen din eller om det kommer til å bli nok en lang natt: Den isolerte flasken holder vannet varmt i timevis, slik at du kan lage mat raskt og bekymringsfritt.

For enkel matlaging
Den Pure isolerte flasken består av en vakuumisolert, dobbeltvegget flaskekropp. Dette sikrer at det fylte varmtvannet holdes varmt i opptil 12 timer. Takket være den doble isolasjonen blir flasken aldri varm når den fylles med varmt vann fra utsiden og beskytter dermed mot brannskader.

Praktisk hjelper for på farten
Selv når din barnet har vokst ut av melkealderen, den isolerte flasken forblir din trofaste følgesvenn på utflukter. På kalde dager varmer den deg og familien din med en varm drikke. På varme dager gir den en avkjølende forfriskning. Kald fylt juice eller te forblir avkjølt i opptil 24 timer og mister ikke friskheten.

Dryppfri
Med den isolerte flasken fra reer trenger du ikke å bekymre deg for fuktighet i vesken. Dette sikres av silikontetningsringen. Dette sikrer at flaskeåpningen er helt forseglet og ingen væske kan lekke ut. Den dobbeltveggede vakuumisolasjonen forhindrer også at flasken svetter og tilhørende kondensdråper.

Ideell drikkeglede
Det robuste indre og ytre huset er laget av 18/8 rustfritt stål stål - et stål kjent for sin høye renhetsgrad. Det robuste materialet tåler kravene til daglig bruk og er spesielt slitesterkt, rustfritt og ripebestandig. Det matsikre rustfrie stålet beskytter innholdet mot ytre påvirkninger uten å overføre en metallaktig ettersmak til drinken din. Vår isolerte flaske er derfor lukt- og smakløs og selvfølgelig fri for BPA, PVC og skadelige myknere.

Enkel håndtering
Den 4,5 cm brede drikkeåpningen gjør det enkelt å fylle på flaske. Takket være den ekstra store åpningen kan til og med friske grønnsaker eller oppskåret frukt helles i – for en fruktig sommerdrink. Etter bruk sørger åpningen også for ukomplisert rengjøring - for lang, hygienisk ren bruk.

Komfortabel drikking
Det praktiske beskyttelseslokket holder ikke bare tuten hygienisk ren, det kan også brukes som en drikkekopp, som du kan helle drikken i ganske komfortabelt. Koppen er også isolert slik at ingen kan brenne fingrene når de drikker te eller kaffe av den.

For et rettferdig økologisk fotavtrykk
Reers isolerte flaske bidrar til miljøvern. Takket være deres robuste utførelse kan de brukes i mange år. De er det perfekte alternativet til engangsflasker, som havner direkte i søpla etter bruk. For å minimere emballasjeavfall selges flaskene uemballerte og er kun utstyrt med produktetiketter, som er laget av 100 % resirkulerbart kraftpapir. For å beskytte jorden vår og dermed også barnas fremtid.

Produktdetaljer
  • Ideell for tilberedning av babymat
  • Holder kokt vann varmt i opptil 24 timer
  • Stødig kropp i rustfritt stål: hygienisk, smakløs og uknuselig
  • Med dobbeltvegget vakuumisolasjon
  • Gratis av BPA, PVC og skadelige myknere
  • Fyllevolum: 750 ml
  • Materiale: rustfritt stål, plast

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml
5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml
reer Rustfri isolert flaske Pure, 750 ml
219 kr