reer Flaske- og spenebørste 2-i-1
Pris
59 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342883

EAN: 4013283210314

reer Flaske- og spenebørste 2-i-1
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Bruksveiledning

Hygiene er spesielt viktig for nyfødte. Deres unge immunsystem gjør at babyer lett utvikler infeksjoner, samt smertefulle kolikk- og mage- eller tarmplager. Grunn nok til å være spesielt oppmerksom på renslighet av babytilbehør, spesielt flasker, spener og co. Med 2-i-1-flasken og spenebørsten fra reer kan flasker og spener rengjøres spesielt grundig.

Praktisk 2-i-1-produkt
Flaskebørsten inkluderer en ekstra spenebørste i håndtaket . Så du kan bruke børsten ikke bare til å rengjøre flaskekroppen grundig, men også til å hygienisk rengjøre brystvorter, smokker eller til og med brystpumpedeler.

Stor flaskebørste
Flasken børsten består av to rengjøringselementer: en svamp og formstabil nylonbust. Svampen gir skumdannelse av rengjøringsmidlet og tilpasser seg også enhver bunnform - for grundig rengjøring helt inn i det siste hjørnet av flasken. De slitesterke, men myke nylonbustene løsner selv de mest gjenstridige melkerester uten å skade flasken. Det ekstra lange håndtaket tillater enkel rengjøring selv av dype flasker.

Integrert spenebørste
Den lille spenebørsten er egnet for grundig rengjøring av alt det lille tilbehøret som trengs for fôring. For at den lille børsten ikke skal forsvinne, kan du enkelt lagre den igjen i håndtaket på flaskebørsten etter bruk. Åpningen i håndtaket sørger for at børsten tørker raskt og fullstendig, og forhindrer dermed spredning av bakterier og mugg.

Enkel rengjøring
For lang, hygienisk bruk av børstene , deres egen rengjøring er også veldig viktig. Derfor bør du rengjøre begge børstene med varmt skyllevann etter hver bruk og deretter skylle dem med rent vann. For en spesielt grundig rengjøring kan du også legge børstene i oppvaskmaskinen.

Hygienisk oppbevaring
For å kunne oppbevare den rengjorte flaskebørsten hygienisk i etterkant har den blitt utstyrt med en praktisk hengeanordning. Dette betyr at børsten alltid kan festes på kjøkkenhyllen, klar til hånden, og ikke må plasseres på avløpsbrettet til kjøkkenvasken sammen med for eksempel en klut og svamp der den kan komme i kontakt med bakterier og bakterier.

Produktdetaljer
  • Flaskebørste med formstabil, slitesterk bust og rengjøringssvamp
  • Med praktisk spenebørste oppbevart i håndtaket for å spare plass
  • Integrert opphengsenhet
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Materiale: plast, nylon, metall l
  • Mål: ca. 27,5 cm x 6,5 cm
"

Sponset

product_detail_ad

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Flaske- og spenebørste 2-i-1
5
11 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Flaske- og spenebørste 2-i-1
reer Flaske- og spenebørste 2-i-1
59 kr