reer Bib Eat'n Tidy silikon, blå
Bærekraftig
Pris
118 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342909

EAN: 4013283250334

reer Bib Eat'n Tidy silikon, blå
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Instruksjon for bruk.

Så snart den lille slutter å amme og setter seg i barnestolen, må maten inspiseres nøye når du prøver den før den finner veien inn i munnen. Dette kan fort føre til skitne og våte klær. Eat'n Tidy silikonsmekker beskytter pålitelig både klær og omgivelser mot skjemmende flekker og smuler - fra grøter, frukt, bakverk og fargerike juicer.

Maksimal beskyttelse
Den gjennomtenkte formen med fangstbrettet til silikonsmekken beskytter barnets klær mot søl over et stort område. Mens smekken dekker nesten hele overkroppen på grunn av dens store dimensjoner, fanger fangstbrettet pålitelig opp mat og drikke. Dette beskytter også bukser, bord og gulv mot forurensning. Den vanntette overflaten sørger også for at klærne ikke blir gjennomvåt og den lille kjæresten din fortsatt føles komfortabel.

Høy bærekomfort
Knappetappen lar deg justere halsomkretsen slik at den passer barnet ditt individuelt. Smekken kan dermed justeres i 4 trinn i størrelse mellom 25 - 30 cm. Dette gir en tettsittende passform fra en alder av ca. 3 måneder. De avrundede kantene forhindrer alltid å skjære inn i nakken. Den lave vekten og det myke materialet sørger også for at nakken på favoritten din ikke blir stresset eller irritert og gir høy bærekomfort.

Trygt og ufarlig
Mat faller inn i smekken og din lille kjære legger den tilbake i munnen? Ikke bekymre deg, smekken er antibakteriell og fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og ftalater. Den matsikre, smakløse og luktfrie silikonen kan komme i kontakt med mat uten helseproblemer uten å påvirke den naturlige smaken til maten.

Robust og lett å rengjøre
non-stick belegg gjør rengjøringen ekstremt enkel. I motsetning til tøysmekker, som alltid må rengjøres direkte i vaskemaskinen og fortsatt ofte misfarges permanent, kan silikonsmekken enkelt rengjøres for rester under rennende vann. Ved gjenstridig smuss kan smekken rengjøres i oppvaskmaskinen uten flekker og uten å angripe materialet.

Produktdetaljer:
  • Farge: blå
  • Ideell passform forhindrer tilsmussing
  • Praktisk, dimensjonsstabilt fangstbrett fanger opp matrester
  • Vokser med barnet, størrelsen kan justeres i 4 forskjellige trinn (omkrets 25 - 30 cm)
  • Komfortabel å ha på, spesielt behagelig, myk silikon
  • Lett å rengjøre, tåler oppvaskmaskin
  • Slitesterk, robust materiale, vannavstøtende
  • Enkel og plassbesparende å lagre
"

Sponset

product_detail_ad

Bærekraft

Plastfri

Plast er slangbetegnelsen for kunststoffer. Plast produseres ofte på basis av petroleum. Den kritiske faktoren her er at disse petroleumsbaserte plastene er vanskelige å bryte ned, men vil brytes ned i bittesmå biter over tid. Disse delene er også kjent som mikroplast, som bidrar til hav- og miljøforurensning. Plastfrie produkter slipper bruk av petroleumsbaserte råvarer og bringer dermed mindre mikroplast i sirkulasjon.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Bib Eat'n Tidy silikon, blå
4.5
2 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Bib Eat'n Tidy silikon, blå
reer Bib Eat'n Tidy silikon, blå
118 kr