reer Bestikk Voksesett med 2, rosa
Bærekraftig
Pris
129 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A342898

EAN: 4013283221044

reer Bestikk Voksesett med 2, rosa
Denne teksten er automatisk oversatt.
Enten frokost, lunsj eller middag, er hvert måltid en treningstid for barnet ditt. Reer servisesettet fra Growing-serien er spesielt egnet for å lære å spise selvstendig - størrelsen og vekten er ideelt tilpasset småbarns motoriske ferdigheter og styrke. Takket være den ressursbesparende produksjonen, er reer Growing-produktene spesielt bærekraftige.

Mer moro mens du spiser
Å spise fra retter i muntre farger smaker mye bedre, fordi ikke bare mat alene avgjør om måltidet din kjære liker. Derfor kan servisesettene i friske farger perfekt kombineres og trylle frem et fargerikt dekorert bord – akkurat slik barnet ditt liker det. Dette vekker nysgjerrighet og interesse for mat og fremmer utviklingen av aktive spisevaner.

Robust og lett å rengjøre
Spesielt når den lille lærer å spise, er det helt normalt for at skåler og tallerkener skal stresses. Reer servise med sin robuste overflate tåler påkjenningene i hverdagen med barn og kan også brukes i mikrobølgeovnen uten problemer. For en spesielt praktisk og hygienisk rengjøring kan oppvasken også vaskes i oppvaskmaskinen.

For de første spiseforsøkene med bestikk
Læringsbestikket med brede håndtak gjør det spesielt lett for barnet ditt å holde bestikket sikkert og komfortabelt i hånden - og dermed utvikle og oppmuntre finmotorikken som er nødvendig for selvstendig spising. Begge bestikkbitene har flate kanter og avrundede tupper for å forhindre skade på den sarte munnen og halsen.Den dype skjebollen sørger for at grøt eller supper enkelt kan skje ut av gaflene med korte, butte stifter som hjelper til med å forberede riktig bestikk uten unødvendig risiko for skade.

Fremmer uavhengig spising
For at barnet ditt skal kunne spise selvstendig, trenger servise for barn en spesielt god følelse. Den naturlige matte overflateteksturen til reer servise ligger godt i hånden, noe som gjør det lettere for den lille å gripe og holde. Størrelsen og vekten på hvert stykke servise er ideelt for barnehender og kan brukes gjennom hele barndommen.

Ingen risiko for skade
Hvert enkelt servise fra tiden vokser serien har utelukkende avrundede kanter - sammen med det bruddsikre materialet sikrer de alltid sikker bruk og gir Growing servise et tidløst elegant utseende. Spesielt under de første forsøkene på å spise kan et fall av tallerkener eller kopper ikke utelukkes. Det bruddsikre materialet forhindrer brudd og splintring, noe som kan være spesielt farlig for små barn.

Fri for skadelige stoffer (BPA, melamin og PVC)
Hvis mat lagres eller varmes opp i beholdere som inneholder melamin kan skadelig melamin og formaldehyd løses opp fra serviset og overføres til maten. Derfor er det spesielt viktig å være oppmerksom ikke bare på god mat, men også på materialene til serviset. Serviset fra Growing-serien består av 80 % fornybare råvarer som tre og sukker og er fritt for melamin, BPA og PVC (testet av et uavhengig testlaboratorium).

Allsidig brukDet høykvalitets barneserviset er ideelt for hverdagsbruk hjemme, men det er også et godt alternativ til engangsservise utenfor de 4 veggene. Serviset er stablebart og kan derfor oppbevares og tas med på en plassbesparende måte. Også takket være de lette og uknuselige egenskapene er dENFANTastisk for campingturer, piknik eller andre utflukter.

Miljøbevisst og bærekraftig
Som en familiebedrift i babyindustrien, ansvarlig og bærekraftig bruk av naturen og dens råvarer er en logisk konsekvens for å beskytte neste generasjon. Reer serviset for barn er laget av 80 % fornybare råvarer som tre og sukker.

Produktdetaljer:
  • Spesielt lett og uknuselig
  • Passer for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn (maks. 600 W)
  • Samholder sikkerhetsstandard EN 14372 (sikkerhetskrav og testing for bestikk og servise)
  • Fri for BPA, PVC og melamin
  • Materiale: Laget av 80 % fornybare råvarer (som f.eks. sukker, tre fra Tyskland)
Leveringsomfang:
  • 1 x skje rosa
  • 1 x skje rosa
  • 1 x gaffel rosa
  • 1 x gaffel rosa
Bruk:
Før første bruk og etter hver bruk, rengjør med mildt vaskemiddel i varmt vann eller i oppvaskmaskinen i den øvre kurven. Når du varmer i mikrobølgeovnen, rør alltid maten for jevn oppvarming! For å unngå materielle skader, utsett aldri oppvasken for ekstrem varme!

Sikkerhetsinstruksjoner: Kontroller temperaturen på maten før hvert måltid for å unngå skålding. Varen må kun brukes til det tiltenkte formålet. Denne gjenstanden er ikke et leketøy og kan kun brukes under tilsyn av voksne. Må ikke brukes hvis det er tegn på defekter.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Bærekraft

Bærekraftige materialer

Bærekraftige materialer inkluderer på den ene siden naturlige råvarer fra kontrollert dyrking av jord- og skogbruk eller kontrollert dyrehold, men også plast og fiber som er basert på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrollert dyrking bidrar til å bevare naturressursene og redusere den negative påvirkningen (f.eks. plantevernmidler) på miljøet. Biobasert plast har lavere andel fossile ressurser og lavere utslipp i produksjon enn konvensjonell plast. Det finnes også en rekke forseglinger som identifiserer produkter laget av bærekraftige materialer. Disse inkluderer for eksempel FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bærekraftig skogforvaltning, LENZING ECOVERO-merket, som produserer bærekraftig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelferd og bærekraftig bruk. av beiteområder garantert.

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: reer Bestikk Voksesett med 2, rosa
3
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

reer Bestikk Voksesett med 2, rosa
reer Bestikk Voksesett med 2, rosa
129 kr