15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% i vår outlet: bilstoler 🚗
15% rabattkode:
15OUTL8170
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent rabattkode
RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
Pris
3740 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Sponsede produkter

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Art. nr.: A379317

EAN: 8050038142021

RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
Denne teksten er automatisk oversatt.
Produktdetaljer:
  • i-Size / Størrelse: 61 til 105 cm høyde, Vekt: 0 til 18 kg, Alder: Fra 3 måneder til ca. 4 år.
  • 5-punkts selesystem: Med den intuitive, sentrale selejusteringen med HERO selesystem kan barnet ditt festes trygt og enkelt i setet
  • Belagte seletunger: Belagte seletunger varmes ikke opp ved høye temperaturer, og beskytter barnets sensitive hud
  • Patentert HERO-selesystem: en enhet av skulderputer, skulderstropper og hodestøtte forhindrer stroppene i å vri seg og skli og sikrer en sikker og enkel oppspenning
  • Minne -Skum i hodestøtten: Behagelig for barnet, skummet har en spesielt støtdempende effekt
  • Energidempende skall: Ved støt, energien ledes gjennom skallet og absorberes der
  • Seteskum til bil: Skummet tilpasser seg perfekt til formen på barnets kropp og tilbyr maksimal komfort
  • Intuitiv betjening: enklere enn noen gang før : alle viktige funksjoner kan betjenes intuitivt og enkelt
  • Ergonomisk design : Flate sideputer m gjør det lettere for foreldre å plassere barnet sitt ergonomisk i re boardet er
  • Høydejusterbar hodestøtte med integrert seleguide: Gir enkel, individuell justering til det voksende barnet, støtter en ergonomisk sittestilling
  • Med nyfødtinnlegget fra dag én: Den valgfrie nyfødtinnlegget gjør det mulig å bruke Re board er fra fødselen og utover
  • Baby/barne sikkerhetsbeltemetode: 5-punktsbelte
  • Installasjonsmuligheter i bilen: Basestasjon
  • Installasjon: bakovervendt (fra 61 til 105 cm) og forovervendt fra 16 måneders alder
Dimensjoner og vekt:
  • Dimensjoner (lengde x bredde x høyde): 46 x 44 x 65 cm
  • Seteareal (lengde x bredde): 30,5 x 30 cm
  • Ryggstøtte (lengde x bredde): 42 til 51 x 31 cm
  • Produktvekt: 7,8 kg
Inkludert i leveransen:
  • Kio barnesete
  • Instruksjon m årlig
  • Obs: Basestasjonen og nyfødtinnlegget er ikke inkludert.

Sponset

product_detail_ad

Tilbehør

Fraktinformasjon

Levering:

Vi leverer kun til Norge. Vi leverer ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet. Du har også mulighet for hjemlevering. Da leverer Postnord direkte til oppgitt adresse.

Service

pinkorblue tilbyr en unik sikkerhetsgaranti

Allerede ved mindre ulykker kan det oppstå små riper eller skader på bilstolen eller babybeskyttelsen(babybilstolen) noe som kan innskrenke sikkerheten betydelig. Om du skulle bli så uheldig å bli utsatt for en ulykke, tilbyr vi en enkel og kostandsfri bytte.

Klikk her for mer informasjon!

Merke

Recaro

RECARO Trygg Foreldreskap

Som forelder har en alltid en tanke som går i bakhodet for å skape trygge omgivelser for sitt barn, dette gjelder spesielt når vi frakter våre barn i moderne og trygge biler. Statlige lover & regler kontrollerer og er med på å veilede utviklingen av kvalitetssikring som bilseter. Produktene er produsert i henhold til bransjens normer som respekterte og annerkjente produsenter har fulgt i mange år. RECARO gir deg og ditt barn bekreftelsen på deres streben etter perfeksjon innenfor sikkerhet, ergonomi og funksjonalitet for deres barn samtidig som det oppfyller bransjens krav, selskapet aksepterer ingen kompromisser.

100 Års Erfaring

Historien til Recaro begynte helt tilbake i 1906, Stuttgart Tyskland. Da i en annen del av bilbransjen enn hva en skulle tenkt seg til idag, nemligen racerbilsikkerhet. Recaro forsket deretter på flykomfort i henhold til flyseter og dets bruk på kommersielle flygninger på 70 tallet da jetset livet var på topp og komfort kunne kjøpes. Med over 100 års lidenskap for sikkerhet har skaperene av Recaro kommet langt og satt mange bransje-normer opp gjennom tiden de har satt sitt fokus. De siste årene har merket møtt nye utfordringer når det gjelder komfort og sikkerhet med Recaro kids bilstoler og Recaro gaming stoler. Ikke nok med det, men lag som Real Madrid og Borussia Dortmund bruker stoler fra RECARO, det sier mangt om komforten og behovet idrettsutøvere har for restitusjon. Recaro ligger ikke på latsiden, deres mål for ultimat sikkerhet, deres bilstoler er i konstant utvikling! Det jobbes med å utvikle og skape nye normer for det neste århundre, både til eksisterende kjøretøy og tilbehør til ditt kjøretøy! Hvem vet hva fremtiden bringer, kanskje flyvende biler i fremtiden vil ha Recaro bilstol som standard for store og små.

Kvalitet & Sikkerhet & Design

Disse ord er pilarer for Recaros' bilstoler, heldigvis er det ingenting som varer evig bortsett fra selskapets forpliktelse til å tilby deg den høyeste kvalitet av bilstoler for babyer- og barn. Deres bilsete modeller er utformet ergonomisk for den beste sittestilling, sikker og trygg sitte-posisjon og ikke minst topp polstrings ved tilfeller av støt fra de vinkler som måtte oppstå ved en kollisjon. Materialet er av høy kvalitet, meget slitesterk og går parallelt i design-øyemed, og sist men ikke minst sikkerhetsteknologisk hånd i hånd med utmerket produktkvalitet og kontrollerte miljøpåvirkninger.

Bilstoler & Triller

Recaro leverer stilfulle, ergonomiske og flotte bilstoler. Bilstoler med integrerte høyttalere som kan kobles opp mot deres Pad eller mobiltelefon, slik at barna kan bli underholdt på lange strekninger og ventilasjonssystemer sørger for å holde barnet avkjølt på varme dager.

Bærekraft

Hovedfokus hos Recaro er ikke å kun integrere bærekraft i deres produkter, systemer og beslutningsprosesser for å minimere deres karbonavtrykk, men også være med på å inspirere ansatte og konkurrenter mot en mer bærekraftig fremtid med økologisk ansvar. Sosial engasjement som dette vil føre til økonomisk & bærekraftig suksess for alle. Dette temaet går hånd i hånd for å utvikle bærekraft i denne bransjen såvell som hos slutt-brukeren av utstyret såvell som i andre bransjer knyttet opp ved relevant bruk.

Anmeldelser

Kundebedømmelser: RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
5
3 Kundeanmeldelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hva er eKomi?

100% ekte kundefeedback

Alle produktanmeldelser kommer fra ekte kunder, som har kjøpt produktet hos oss.

Våre toppselgere

RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
RECARO Bakovervendt bilstol Kio Select Pacific Blue
3740 kr