Ravensburger Mitt første puslespill - Alle slags kjøretøy

Ravensburger Mitt første puslespill - Alle slags kjøretøyPris
114 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A266754

EAN: 4005556070367

Ravensburger Mitt første puslespill - Alle slags kjøretøy
Denne teksten er automatisk oversatt.
Første gåter for småbarn fra 2 år.

Hva går sammen? Hvilke to deler danner et bilde? Med mine første gåter med to stykker, lærer små barn fra to år å gjenkjenne brikker som hører sammen og å sette dem sammen til motiv. Ni kjærlig tegnet illustrasjoner i stil med pappbildebøker formidler variert puslespill moro for de små og trener lekent på øyehåndskoordinasjonen.

Ekstra store og tykke pappdeler garanterer lekenes holdbarhet og tåler tyggeangrep. Du kan bestemme vanskeligheten med puslespillet selv, avhengig av dyktigheten til den lille puslespillets nybegynner, ved å gi ham bare noen få eller mange brikker om gangen. Så oppdager barnet ditt stolt hvordan den ene passer den andre.

Med det rette puslespillet for det individuelle utviklingsstadiet, forstår små barn omgivelsene lekent og gledelig og vokser med utfordringene. De alderstilpassede puslespillene Ravensburger viser bilder fra barnas verden, som inspirerer de små. Forresten, hvis barnet ditt også liker å utforske alt med munnen: ufarligheten av alle materialer som er brukt, er bekreftet av et uavhengig institutt. Stol på kvaliteten på markedslederen, fordi Ravensburger-puslespill i mer enn 100 år er utviklet slik barn elsker dem: alder passende i motiv, antall brikker og størrelse.

Detaljer:
  • Deler: 9 x 2
  • Mål: 18 x 10 cm
  • Alder: fra 2 år

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

Ravensburger Mitt første puslespill - Alle slags kjøretøy
114 kr