Våre alternativer til den utsolgte artikkelen

PUKY® Impeller LR XL BR Class ic retro-rosé
For øyeblikket utsolgt

PUKY® Impeller LR XL BR Class ic retro-rosé


Variant:

Pris
2051 kr
Fri frakt
Pris inkl. Mva. og toll

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A298091

EAN: 4015731040962

PUKY® Impeller LR XL BR Class ic retro-rosé
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Den vellykkede modellen PUKY® LR XL Class ic er nå også tilgjengelig med en V-brems spesielt utviklet for barn.

Vintage -hjulet LR XL Class ic overbeviser med ekstra lav rammeinngang og et fotbrett for å sette føttene dine ned mens du sykler. lys Ytterligere høydepunkter på sykkelen er den knusefaste styrekurven i fleksibel plast, i tillegg til de fargekoordinerte styregrepene og salen, som passer perfekt sammen med fargene retro-rose og retro-blå. Dette gjør PUKY® -hjulet LR XL BR Class ic til et absolutt blikkfang på lekeplassen.

Kulelager eikerhjul med 12,5 tommers pneumatiske dekk ser ikke bare kule ut, men gir også optimale rulleegenskaper på alle overflater. PUKY-hjulet er som standard utstyrt med en fargekoordinert roterende ringklokke, sidestativ og PUKY-styrestopp og er egnet for barn fra 3 år med en høyde på 95 cm og over.
For å sikre lang service livet, salen og styret til PUKY® -hjulet LR XL BR Class ic er høydejusterbart. Den perfekte forløperen eller tillegget til sykkelen!

styrkurv
Selvfølgelig kan styrkurven i retro-look ikke mangle på vår Class ic-utgave av LR XL BR. Passer til bøker, drinker eller til og med en haug med blomster ... Plastnettet er robust og fleksibelt og kan ikke splintres selv i tilfelle du krasjer.

Pneumatisk slitne hjul
Når det gjelder grep på en hvilken som helst overflate, er pneumatiske dekk fremdeles bedre enn annen teknologi. Komfort og optimal håndtering er også store fordeler med pneumatiske dekk, som også kan tilpasses barns personlige preferanser ved å endre lufttrykket. Så hvis du setter mer pris på optimal ytelse enn på lite vedlikehold, er LR XL BR Class ic det perfekte valget! LR XL BR Class ic bruker veldig store 2 ""pneumatiske dekk. Dette garanterer maksimalt grep og komfort, spesielt for eldre barn.

Kraftig V-brems på bakhjulet
Alt under kontroll - V-bremsen på bakhjulet som brukes i LR XL BR CLASS IC er et godt alternativ for eldre og tunge barn. Selv om mindre erfarne førere i utgangspunktet vil drive litt på grunn av den høye bremseeffekten, er barn i denne alderen er i stand til å vurdere den høye bremseeffekten raskere. Vi bruker imidlertid bare denne typen bremser på bakhjulet. Det er ingen fare for at et blokkerende hjul fører til et fall under plutselig nødbremsing.

Dyp inngang
Dette gir sikkerhet - Det lave innsteget på hjulene gjør det enkelt å gå av og på, noe som spesielt gir nybegynnere en høy grad av sikkerhet og tillit til bilen og deres egne evner . Læringsuksesser oppnås raskere og moroa med bevegelse økes.

Spesielt løpehjul s addle
Form følger funksjon - ""Banansadelen"", spesielt utviklet for syklene våre, gir barna et sikkert grep og støtter gangbevegelsene. Siden skyveimpulsen til en gåsykkel bare kan overføres via salen, kreves det en helt annen form her enn på en sykkel for å gi barnet sikkerhet og god kjøretøyskontroll.

produktdetaljer:
 • Skritthøyde: Fra 39 til 52 cm
 • Kroppshøyde: Fra 95 til 130 cm
 • Ramme med lavt inn- og løpebrett
 • Styrebelegg
 • Spesiell løpehjulsel
 • Kullagerhjul og styring
 • lettmetallfelger
 • Sikkerhetsgrep i styret
 • Pneumatiske eikerhjul (50-203 eller 12,5 x 2,00)
 • V-brems (bak) med barnevennlig bremsespak
 • Flettet styr kurv av fleksibel plast
 • Barnevennlig roterende ringklokke
 • Høydejusterbar sadel og styr
 • sidestativ
 • Slagfast pulverlakk
 • Maks lastekapasitet opptil 25 kg
 • Vekt: 5 kg
 • Alder: fra 3 år

Oppmerksomhet
Bruk sammen med verneutstyr. Må ikke brukes i veitrafikk!
Leveransen inkluderer ikke ventilhetter da dette er små deler som kan svelges i henhold til leketøystandarden EN71-1.

PUKY® Løpere
PUKY® -hjul er et ideelt supplement til den klassiske scooteren og samtidig det perfekte opptakten til den første barnesykkelen. De er preget av lav inngang og ergonomi som er spesielt egnet for barn. De spesielle hjulsadlene er ergonomisk formet og støtter barnets gangbevegelser perfekt. Det høydejusterbare styret og salen tillater individuell justering og dermed mange år med moro i bevegelse og på sykkelen."

Tilbehør

Pris
85 kr

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere