PLAYMOBIL® SCOOBY-DOO Mystery Machine

PLAYMOBIL® SCOOBY-DOO Mystery Machine


Pris
590 kr
Gratis frakt fra 1000 kr
Pris inkl. Mva. og toll
Leveringstid: Ca 3-6 virkedager

Produkter fra serien% SERIES%

Produktbeskrivelse

Du kan også like

Disse artikkelene ble også kjøpt

Sponsede produkter

Art. nr.: A282768

EAN: 4008789702869

PLAYMOBIL® SCOOBY-DOO Mystery Machine
Denne teksten er automatisk oversatt.
"Når Scooby-Doo og Mystery Crew nok en gang er på sporet av ekstraordinære fenomener, så blir det spennende, for Velma, Fred og Daphne er ikke så raske til å bli jaget inn i revehullet av mystiske hendelser. Med sin velutstyrte Mystery Machine satte de seg for å finne løsningen på mysteriet. Fred kommer bak rattet på Mystery Machine mens Velma og Daphne prøver å finne ut hvilket spøkelse de har å gjøre med denne gangen. Vennene vil ikke hvile før de har kommet til bunns i det, for vanligvis er det en logisk forklaring på hvert fenomen.

Spillsettet inkluderer Scooby-Doo-figurene Velma, Fred og Daphne med deres mysterium Maskinbil. Taket på førerhuset kan fjernes, sidedøren og bakluken kan åpnes. Inni Mystery Machine er det en opplyst monitor for å sette inn og lese Ghost-Infocards. Detektivutstyret inkluderer et forstørrelsesglass, lommelykt, fotokamera og et kart. Det er også et brett med drikkekopper, hotdog og smultring, samt en kortindeksboks for oppbevaring av Ghost-Infocards.

produktdetaljer:
  • Mål: 28,5 x 11,5 x 14,5 cm
  • Tall: 1 Fred Jones, 1 Daphne Blake, 1 Velma Dinkley
  • Tilbehør: 1 kjøretøy ""Mystery Machine"", 1 skjermblokk, 3 ""spøkelseskort"", 1 kort indeksboks med innsats, 1 kasse, 1 GPS-enhet, 1 lommelykt, 1 forstørrelsesglass, 1 kamera med ledning, 1 kart, 2 drikkekopper, 1 hotdog, 1 stykke pizza, 1 smultring, 2 tetra-pakker
  • Alder: fra 5 år
Oppmerksomhet
Ikke egnet for barn under tre år. Kvelningsfare på grunn av små deler som kan svelges!"

Fraktinformasjon

Levering:

Vi sender bestillingen din til det nærmeste hentestedet.

Våre Toppselgere

PLAYMOBIL® SCOOBY-DOO Mystery Machine
590 kr